Laan Corpus den Hoorn 102
Groningen

9728 JR

Kantoorruimte Laan Corpus den Hoorn 102 Groningen
Kantoorruimte Laan Corpus den Hoorn 102 Groningen
Kantoorruimte Laan Corpus den Hoorn 102 Groningen

Volledig gerenoveerde kantoorruimte. Gesitueerd in separaat gedeelte van het kantorencomplex Den Hoorn. Het is een carrévormig gebouw met een groot atrium. In 1968 voor de Gasunie gebouwd en in 1998 geheel door de eigenaar/belegger aan de hedendaagse eisen aangepast alsmede in de loop van de jaren verder gemoderniseerd. Er zijn diverse oppervlakten te huur. Het mede gebruik van een professionele bedrijfsrestaurant met buitenterras behoort tot de mogelijkheden! 

Beschikbaar:
Begane grond 593,5 m² 13 pp 

Het opgegeven v.v.o. metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf. 

LOCATIE: 
Gelegen aan de zuidkant van Groningen. Zowel per auto als openbaar vervoer is het gebouw zeer goed bereikbaar, mede gezien de directe nabijheid van het nieuwe Martiniziekenhuis. Het kantorencomplex is gelegen tussen de A-28 richting Assen/Zwolle en A-7 richting Drachten/Amsterdam. 

BEREIKBAARHEID PER OPENBAAR VERVOER: 
Doordat het object is gelegen pal tegenover het martiniziekenhuis heeft het een zeer goede aansluiting met het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich recht tegenover het object. De bushalte van de Q-liner bij de A-28 bevindt zich op loopafstand. 

BEREIKBAARHEID PER AUTO: 
Het object is zeer goed bereikbaar per auto. Het ligt nabij de op en afrit van en naar de A-28. Vanaf de richting Assen/Zwolle hoeft u dus niet over of langs het Julianaplein. 

PARKEREN: 
Er bevinden zich circa 320 parkeerplaatsen op eigen terrein welke is voorzien van een aantal slagbomen voorzien van een kaartlezer en intercom toegangssysteem. De parkeernorm bedraagt circa 1:49. 

Huurprijs
€100,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 500 m² tot 560 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Laan Corpus den Hoorn 102
Postcode
9728 JR
Plaats
Groningen
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Groningen

Paterswoldeweg 806
€69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Groningen

Hoendiep 1
€125,- Per m2, per jaar
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Groningen

Duinkerkenstraat 5
€795,- Per maand
120 m²
Bekijk dit pand