Kantoorruimte huren in Goes? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
Diverse units

Goes

Piet Heinstraat 31
€688,- Per maand
Vanaf: 87 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Goes

Piet Heinstraat 77
€120,- Per m2, per jaar
Vanaf: 207 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Goes

Stationspark 27
€1.559,- Per maand
170 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Goes

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Goes? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimtes Goes

Goes is centraal gelegen in Zeeland en is één van de drie belangrijkste winkelsteden van deze provincie. De stad heeft al lange tijd een belangrijke rol binnen de agrarische sector. Op de Grote Markt is het goed vertoeven: lekker op een terrasje zitten met vrienden, familie of klanten. De binnenstad kent veel rijksmonumenten en historische gebouwen, en er worden vele mogelijkheden geboden om meer te weten te komen over oude ambachten in de streek. Voor zowel werk als privé een leuke stad!

Ligging Goes

Goes is centraal gelegen in Zeeland en daarmee het (economische) knooppunt van de provincie, waardoor zowel de rest van Zeeland als Noord-Brabant snel te bereiken is via de A58 en de N256. Ook de Randstad, Antwerpen en Gent liggen binnen bereik. Zeeland en openbaar vervoer? Jazeker! Het treinstation van Goes is gelegen aan de spoorlijn Roosendaal - Vlissingen, en ook aan een busstation ontbreekt het niet in deze stad. Uit de drukte, maar alsnog dichtbij grote steden. Zie jij een kantoorruimte huren in Goes al zitten?

Ondernemen in Goes

Doordat Goes goed verbonden is met andere grote steden, is het goed zaken doen met deze steden. Daarbij heeft Goes een gevarieerde en stabiele economie, waardoor de stad ook wel eens het economisch knooppunt van Zeeland wordt genoemd. Verschillende organisaties binnen de gemeente behartigen de belangen van ondernemers, dus ook als (startende) ondernemer is het een goede keus om een kantoorruimte te huren in Goes.

Kantoorruimte huren in Goes 

Enthousiast geworden en wil jij een kantoorruimte huren in Goes? Op onze website vind je verschillende kantoorruimtes en -panden in Goes. Ook in de omgeving van Goes, zoals in Bergen op Zoom, Roosendaal, Middelburg en Vlissingen, bieden wij ruimtes aan van verschillende groottes. Heb je een vraag? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.