Kantoorruimte huren Etten-leur? Bekijk ons aanbod

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
diverse units

Etten-leur

Hagemuntweg 1 t/m 43
€600,- Per maand
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Etten-leur

Bredaseweg 185
€400,- Per maand
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Etten-leur

Lokkerdreef 37B
€4.700,- Per maand
1690 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Etten-leur

Florijnstraat 20
€250,- Per maand
30 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Etten-leur

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Etten-leur? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelruimte in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte Etten-Leur

Altijd al willen ondernemen in Brabant? Huur dan een kantoorruimte in het gezellige Etten-Leur. Etten-Leur heeft alles te bieden wat een grote stad als Breda ook te bieden heeft, maar in dit kleinere stadje zul je een rustigere en dorpse sfeer ervaren.

Hoe zit het met het ondernemersklimaat in Etten-Leur?

De gemeente van Etten-Leur heeft ondernemers in de regio hoog in het vaandel staan. De gemeente heeft een vast team samengesteld die zich dagelijks inzetten om het ondernemersklimaat te behouden en te versterken. Naast dat ze ondernemers helpen, zorgen ze er ook voor dat er genoeg ruimte is voor bedrijven om zich in Etten-Leur te vestigen, zoals in bedrijventerrein Vosdonk. Dit bedrijventerrein is gemakkelijk te bereiken via de A58.

Hoe is het om in Etten-Leur te ondernemen?

Niet alleen het ondernemen zelf is fijn in een stad als Etten-Leur. De stad heeft nog veel meer te bieden. Etten-Leur heeft een gezellig centrum meet veel winkels en horecagelegenheden. Zo hoef je niet alleen te vergaderen in je kantoorpand, maar doe je dit ook tijdens een lunch in de stad.

Kantoorruimte huren in Etten-Leur?

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Etten-Leur. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Roosendaal en Breda in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.