Kantoorruimte Hengelosestraat 99 Enschede
Kantoorruimte Hengelosestraat 99 Enschede
Kantoorruimte Hengelosestraat 99 Enschede

Als startende ondernemer zoek je naar de ideale werkplek die jouw dromen waarmaakt. En die zoektocht eindigt hier! We bieden werkruimtes in het hart van Enschede.

We verwelkomen in totaal 20 ondernemers in Broedplaats de Binnensingel, wat kansen biedt voor samenwerking en inspiratie. Diverse achtergronden en ideeën zorgen voor een vruchtbare samenwerking en groei. De ruimtes zijn te gebruiken voor zowel het serieuze werk als de meest creatieve uitspattingen (uiteraard binnen nette grenzen ;)). De oppervlaktes van de ruimtes varieren tussen 30 en 95m².

Of je nu een financieel adviseur, marketeer, tekstschrijver, grafisch ontwerper, webdeveloper, fotograaf, kunstenaar, coach, of een andere professional bent, hier kun je jouw bedrijf tot bloei laten komen.

De maandelijkse kosten voor een ruimte zijn vanaf €225 tot en met €285 (exclusief BTW en vuilafvoerkosten a €15). De bruikleenovereenkomst is maandelijks opzegbaar, dus je zit niet vast aan langdurige verplichtingen. Heb jij een stabiele internet verbinding nodig? BlackGate faciliteert dit op locatie voor slechts €30 p/m. 

 Dit gebouw ligt op een steenworp afstand van het bruisende centrum van Enschede, met talloze winkels, restaurants en alles wat je nodig hebt.

Je bent binnen enkele minuten lopen bij het centraal station, waardoor je gemakkelijk toegang hebt tot het treinnetwerk. Dit vergemakkelijkt niet alleen jouw dagelijkse woon-werkverkeer, maar biedt ook de mogelijkheid om klanten en partners te verwelkomen vanuit alle hoeken van het land.

Laat deze kans niet schieten en vestig je onderneming in deze bijzondere antikraak werkruimte in Enschede. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer info of reageer op dit aanbod om te ontdekken hoe deze geweldige plek jouw bedrijf een boost kan geven.

We snappen dat niet iedereen (al) is ingeschreven is bij de Kamer van Koophandel. Geen zorgen, ook als particulier kun je deze werkruimte gebruiken, of het nu voor je hobby is of om je eigen bedrijf op te starten.

Huurprijs vanaf
€225,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 24 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Praktijkruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Hengelosestraat 99
Postcode
7514 AE
Plaats
Enschede
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen terrein
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Units 1-02/ 1-10
30 m²
€225,- per maand
Units 1-04/ 1-15
40 m²
€250,- per maand
Units 1-07/ 1-16
55 m²
€250,- per maand
Units 1-08/ 1-09
37 m²
€225,- per maand
Unit 1-11/ 1-13
62 m²
€265,- per maand
Unit 1-14
24 m²
€285,- per maand

Meer te huur in de buurt

Self storage huren
Diverse units

Enschede

Hengelosestraat 70
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Enschede

brandweerstraat 20-30
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren
Diverse units

Enschede

De Heurne 43
€1.075,- Per maand
Vanaf: 86 m²
Bekijk dit pand