Kantoorruimte Stenograaf 1 Duiven
Kantoorruimte Stenograaf 1 Duiven
Kantoorruimte Stenograaf 1 Duiven

 

KANTOORRUIMTE IN DUIVEN

Op zoek naar een kantoorruimte of werkplek in Duiven? Franklin Business Center (FBC) is een uniek en zeer representatief kantoorpand, centraal gelegen op industrieterrein Nieuwgraaf-Centerpoort in Duiven. Het pand ligt naast de A12 en is dus uitstekend bereikbaar vanaf de snelweg. Er is een ruime parkeergelegenheid waar je gratis kunt parkeren. 

Het FBC biedt niet alleen de mogelijkheid een sfeervolle kantoorruimte te huren, maar ook een flexibele werkplek, een postadres of een vergaderruimte met alle daarbij behorende faciliteiten en diensten. FBC is dé plek waar jij en jouw gasten professioneel, efficiënt maar vooral met plezier kunnen werken!

Kantoorruimte huren in het Franklin Business Center.
Franklin Business Center is een bedrijfsverzamelgebouw waarin verschillende kleinere zakelijke dienstverleners kantoor houden. Zo ben je als ondernemer van alle gemakken voorzien: mooie kantoren, volledige inrichtingen en alle benodigde faciliteiten om zorgeloos te kunnen werken. Naast een werkplek biedt Franklin Business Center ook vergaderen en flexwerken.  

EEN PERFECTE LOCATIE VOOR ZZP’ERS
Franklin Business Center heeft verschillende kantoorruimtes beschikbaar. Wanneer je alleen of met zijn tweeën werkt, bieden we al kantoorruimtes van 25 m2. Deze ruimte is groot genoeg voor twee werkplekken, maar biedt daarnaast ook ruimte voor bijvoorbeeld een spreektafel. De ruimtes kunnen volledig gestoffeerd gehuurd worden, zo kunnen wij voor de bureau’s, stoelen, kasten en aankleding zorgen. Je kunt dus meteen aan het werk!   

WERK JE MET MEERDERE MENSEN?
Heb je een bedrijf waar meerdere mensen werken? Ook dan hebben we geschikte ruimtes. We bieden ruimtes tot ongeveer 47 m2 die geschikt zijn voor zo’n 4/5 personen. We kijken samen naar een passende aankleding en inrichting van de ruimtes, ze zijn zijn naar eigen wens en smaak in te richten. Zo zorgen we er samen voor dat het echt jullie plek wordt.

Al onze ruimtes beschikken over een aansluiting voor internet, telefonie en airconditioning. Je kunt altijd gebruik maken van onze faciliteiten, zoals de brasserie op de begane grond. Hier kun je lunchen, maar ook met gasten overleggen en een kop koffie drinken. Op deze manier proberen wij je zo goed mogelijk te ontzorgen.  

BIJ DE HUUR IS INBEGREPEN:
- Internetaansluiting via glasvezel van KPN
- Centrale receptie in ontvangsthal voor uw klanten
- Openbare zit en werkplekken voor ontvangst klanten met gratis koffie en thee
- Inkomende- en uitgaande postafhandeling
- Gratis parkeren
- 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot uw kantoor
- Beveiliging/alarminstallatie

OPTIONEEL GEBRUIK:
- Telefoon service
- Secretariaat service
- Vergader- trainings- of cursusruimtes tot en met 10 personen
- Catering op maat
- Schoonmaak van uw kantoorruimte
- Flexwerkplekken die al vanaf een halve dag te huur zijn

Flexwerken? Huur een flex werkplek in het Franklin Business Center!
Wil je (nog) geen vaste kantoorunit en wil je meer flexibiliteit om te gaan en te staan waar je wilt? Dan kun je gebruik maken van de flexwerkplekken in het FBC. Je hebt dan geen eigen kantoor, maar kunt gebruik maken van de flexibele werkplekken in het pand. Dat betekent dat je werkt wanneer het jou uitkomt. Deze optie is ook ideaal wanneer je met relaties in een rustige omgeving wilt afspreken en/of in een professionele sfeer zaken wilt doen. 

Bij het flexwerken kun je ook gebruik maken van de faciliteiten die we bieden. Zo staan de medewerkers van de receptie voor je klaar en wordt de post geregeld. Je kunt gebruik maken van de koffiecorner met gratis koffie en thee. Heb je een afspraak met een zakenrelatie? Maak dan gebruik van de ontvangstruimte met de comfortabele banken of van onze gezellige brasserie. 

De flex werkplek in het FBC is uiteraard met gratis WiFi; sla je laptop open en … werken maar! Een flexibele werkplek is al te huur vanaf € 100,00 per maand.

FACILITEITEN:

RECEPTIE   
Bij de ingang van het pand bevindt zich de receptie balie. Deze is van 9 tot 17 uur bemand door één van onze medewerkers, we zorgen zo voor optimale veiligheid. Je kunt hier terecht met al je vragen en opmerkingen. Ze zijn je graag van dienst. De balie zorgt ook voor de verwerking van alle inkomende en uitgaande post. Zo wordt dit centraal geregeld. 

KOFFIECORNER MET GRATIS KOFFIE EN THEE
Koffie en thee zijn gratis bij Franklin Business Center. Op de begane grond vind je de koffiecorner, waar je terecht kunt voor een lekkere kop koffie of thee. Daarnaast is de koffiecorner ook voorzien van een afwasmachine, een magnetron en een koelkast. Op deze manier kun je ook gemakkelijk je eigen lunch of ander eten meenemen.

ONTVANGSTRUIMTE 
Wanneer je binnenkomt bij Franklin Business Center zie je direct de ontvangstruimte. Deze bevindt zich midden in de centrale hal beneden. Door de warme inrichting en comfortabele banken is deze ruimte perfect om bijvoorbeeld zakenrelaties te ontvangen. Onder het genot van een kopje koffie kun je zo ontspannen in gesprek gaan in deze representatieve ruimte. Wanneer je tijdens het werk even wilt pauzeren of met een collega wilt overleggen, dan leent de ontvangstruimte hier zich perfect voor.

GRATIS PARKEREN OP EIGEN TERREIN
Pal naast het pand van Franklin Business Center is een ruime parkeergelegenheid. Je kunt daar dus gemakkelijk zelf je auto kwijt, maar ook voor gasten is dit ideaal. De parkeerplekken zijn ruim en je betaalt geen parkeerkosten, zo kun je met alle gemak je klanten uitnodigen. 

ONBEPERKT TOEGANG TOT JOUW KANTOOR
Als zelfstandige bepaal je zelf je eigen werktijden, dat betekent dat ook je werkplek altijd beschikbaar moet zijn. Bij kantoorruimte Duiven heb je 24 uur per dag en 7 dagen per week heb je toegang tot je eigen kantoor, zo bepaal jij wanneer je werkt.

BEVEILIGING / ALARMINSTALLATIE
Om de veiligheid te waarborgen is er op werkdagen van 9 tot 17 uur een beveiliger aanwezig in het pand. Buiten deze tijden wordt de alarminstallatie ingeschakeld.

Franklin Business Center heeft ook een locatie in het centrum van Zevenaar op het adres Mallemoolen 21-25! Voor meer informatie: www.franklinbusinesscenter.nl/kantoorruimte-zevenaar/

Huurprijs vanaf
€425,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 30 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Stenograaf 1
Postcode
6921 EX
Plaats
Duiven
Omgeving
Franklin Business Center
Oplevering
Gemeubileerd
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Kantoorruimte 1
30 m²
€425,- per maand
Kantoorruimte 2
45 m²
€624,- per maand
Kantoorruimte 3
100 m²
€1.000,- per maand
Kantoorruimte 4
55 m²
€725,- per maand

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren

Duiven

Innovatie 1
Huurprijs op aanvraag
27500 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Duiven

Impact 5
€65,- Per m2, per jaar
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren
Diverse units

Duiven

Elshofpassage 9-27
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 58 m²
Bekijk dit pand