Kantoorruimte huren in Duiven? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
Diverse units

Duiven

Geograaf 16
€50,- Per maand
Vanaf: 3 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Duiven

Stenograaf 1
€425,- Per maand
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Duiven

Impact 5
€65,- Per m2, per jaar
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Duiven

Innovatie 1
Huurprijs op aanvraag
27500 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Duiven

Elshofpassage 9-27
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 58 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Duiven

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Duiven? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte Duiven

Duiven is een gezellig dorpje in de buurt van Arnhem. Het is de ideale plek als je in de buurt van de drukke stad een kantoorruimte wilt hebben. Met de trein ben je binnen 15 minuten al in het centrum van de stad. Ook buurlanden als Duitsland zijn snel te bereiken vanuit het dorp.

Ruim aanbod aan kantoorpanden

Duiven beschikt over een ruim aanbod aan bedrijfsparken. Denk aan de Seingraaf, Graafstaete en De Nieuweling. Al deze bedrijfsterreinen liggen naast elkaar, waardoor ze gemakkelijk te bereiken zijn vanaf het treinstation en de A12. De bedrijfsterreinen zijn bij elkaar het grootste aaneengesloten bedrijventerrein van Oost-Nederland.

Het ondernemersklimaat in Duiven

Het ondernemersklimaat in Duiven is net als in Arnhem goed! Omdat de twee plekken zo dicht bij elkaar liggen, profiteert Duiven van de ondernemerskansen van Arnhem. Doordat alle bedrijfsparken dichtbij elkaar liggen, wordt er veel samengewerkt. Ook de gemeente probeert hier een rol in te spelen door het bedrijventerrein nu en in de toekomst optimaal te laten functioneren.

Kantoorruimte huren in Duiven?

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Duiven. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Arnhem en Doetinchem in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.