Kantoorruimte huren in Diemen? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
Diverse units

Diemen

Wisselwerking 32-36
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 19 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Diemen

Diemermere 11-19
€5.033,- Per maand
Vanaf: 366 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Diemen

Willem Dudokhof 1
€6.738,- Per maand
Vanaf: 490 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Diemen

Diemerhof 42
€500,- Per maand
Vanaf: 7 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Diemen

Wisselwerking 40-42
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 223 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Diemen

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Diemen? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte Diemen

Diemen is de ideale plek als je het drukke stadsleven wilt ontvluchten, maar toch dichtbij de hoofdstad wilt wonen. Op de fiets ben je binnen een kwartier in Amsterdam. Diemen is niet alleen een goede plek om te wonen, er zijn ook diverse kantoorpanden en bedrijfspanden in de buurt van Diemen waar uitstekend te ondernemen valt.

Het ondernemersklimaat in Diemen

Diemen profiteert direct van het goede ondernemersklimaat van Amsterdam. In Amsterdam zijn veel ondernemerskansen te vinden, waar Diemen ook gebruik van maakt. De gemeente van Diemen probeert hier ook een steentje aan bij te dragen door goed bereikbaar en betrokken te zijn.

Met de bedrijventerreinen Verrijn Stuart en Bergwijkpark zijn er genoeg kantoorruimtes waar ondernemers zich kunnen vestigen.

Kantoorruimte huren in Diemen?

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes. Voor het huren van een kantoorruimte in Diemen ben je bij ons dus aan het goede adres, ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Diemen. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in bijvoorbeeld Amsterdam en Almere in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.