Kantoorruimte Keulenstraat 12 Deventer
Kantoorruimte Keulenstraat 12 Deventer
Kantoorruimte Keulenstraat 12 Deventer

people@places Deventer is gevestigd in het Business Center Deventer op bedrijventerrein Kloosterlanden, nabij de snelweg A1 en op enkele minuten rijden van de binnenstad van Deventer. people@places Deventer vormt de ideale ruimte voor comfortabele flexwerkplekken, vergaderingen, trainingen en zakelijke afspraken. De compleet ingerichte kantoren, vergaderzalen en spreekkamers worden verhuurd per uur.

Een kantoor, coachruimte of vergaderzaal bij people@places Deventer betekent een professionele werkomgeving voor elke coach, trainer of ondernemer. Zo leent vergaderzaal Zuiderzee zich perfect voor bedrijfspresentaties en trainingen en in vergaderruimte Deventer kan je vergaderen in een kleinere setting. Coachruimte Dinkel is een sfeervolle ruimte die formeel en informeel werken combineert en is ook als directiekamer te gebruiken. Er is een centrale Plaza aanwezig voor de ontvangst- en pauzemomenten.

Goedkoop en zonder zorgen flexibel werken? Dat kan bij people@places. Schaf de membercard aan die bij jouw situatie past. Loop binnen wanneer het jou uitkomt en geniet van de voordelen die een membercard jou biedt. Welke membercard je ook kiest, jij kan altijd genieten van gratis koffie en thee, wifi én tot tien pagina’s gratis scannen, printen en kopiëren. Een membercard heb je al vanaf €79,- per maand en is locatie- en persoonsgebonden. Er zijn diverse membercardniveaus beschikbaar. Benieuwd naar de voordelen per membercard? Bel of mail ons of plan een bezichtiging!

Huurprijs vanaf
€395,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 20 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Keulenstraat 12
Postcode
7418 ET
Plaats
Deventer
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Gratis parkeergelegenheid
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1
20 m²
€395,- per maand
Unit 2
40 m²
€790,- per maand
Unit 3
60 m²
€1.185,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Deventer

Keulenstraat 1
€402,- Per maand
Vanaf: 29 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Deventer

Bergweidedijk 10-48
€105,- Per m2, per jaar
Vanaf: 221 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Deventer

Boxbergerweg 15
€1.107,- Per maand
81 m²
Bekijk dit pand