Kantoorruimte huren in Deventer? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Kantoorruimte huren
Diverse units

Deventer

Bergweidedijk 10-48
€105,- Per m2, per jaar
Vanaf: 221 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Deventer

Keulenstraat 1
€402,- Per maand
Vanaf: 29 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Deventer

Boxbergerweg 15
€1.107,- Per maand
81 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Werkplekken

Deventer

Paderbornstraat 2
€99,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Deventer

Keulenstraat 12
€395,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand

Kantoorruimte huren in de omgeving van Deventer

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Deventer? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Kantoorruimte Deventer

Deventer is een prachtige en levendige stad aan de IJssel. Het is een stad met veel historie en dat zie je ook terug in het straatbeeld. Niet alleen de sfeer is goed, in Deventer valt ook heel goed te ondernemen. Daarom is een kantoorruimte huren in Deventer een uitstekende keuze.

Het ondernemersklimaat in Deventer

De gemeente van Deventer hecht grote waarde aan een goede economie in de regio. Om bedrijven extra te ondersteunen bestaat er een bedrijvenloket. Ook wordt er veel geïnvesteerd in het bouwen van genoeg kantoorpanden en bedrijfspanden in de regio. In Deventer zijn diverse bedrijventerreinen te vinden om in te vestigen. Van traditionele bedrijventerreinen tot het karaktervolle Havenkwartier en het A1 bedrijvenpark.

Wat heeft Deventer te bieden?

Hanzestad Deventer heeft veel meer te bieden dan alleen een goed ondernemersklimaat. Ga lekker lunchen in het centrum of bezoek musea zoals de Waag. Deventer is één van de oudste steden van Nederland, waardoor de stad een historische sfeer heeft. Het is dus een ideale omgeving om in te ondernemen en te recreëren.

Kantoorruimte huren in Deventer?

Op onze website vind je een breed aanbod van kantoorpanden in diverse oppervlaktes. Ook als je een kantoorruimte zoekt in de omgeving van Deventer. Zo hebben wij diverse kantoorpanden in Apeldoorn en Zutphen in ons aanbod. Heb jij vragen over onze panden of wil je graag meer informatie over een kantoorpand of bedrijfsruimte? Neem dan gerust contact met ons op.