Kantoorruimte Westeinde 12 Den Haag
Kantoorruimte Westeinde 12 Den Haag
Kantoorruimte Westeinde 12 Den Haag

In het pand zijn diverse kantoren en kantoorunits beschikbaar voor tijdelijke of permanente huur van 2 tot 20 personen. Een dag flexwerken is mogelijk is een eigen kantoor voorzien van kantoor meubilair en uiteraard razendsnelle WiFi.

Het Spaansche Hof is een voormalig stadspaleis aan de Westeinde in Den Haag. Het werd gebouwd in 1469 en fungeerde onder meer als woonhuis en ambassade. Het complex bestaat uit tien zalen en een binnentuin. Deze historische locatie met karakter is een monumentale toplocatie met alle rust, privacy en comfort voor jouw bijeenkomst. people@places Den Haag Spaansche Hof beschikt over tien stijlvol ingerichte zalen en een riante binnentuin. Elk met een eigen uitstraling en karakter, waardoor je steeds weer verrast wordt. Een wereld aan mogelijkheden dus voor een inspirerende zakelijke bijeenkomst. Met een plenaire zaal voor keynote speeches en presentaties. Meerdere subruimtes voor break-out sessies of workshops, en diverse salons en een riante binnentuin om te netwerken of te dineren. Er is een Live Stream Studio aanwezig voor Hybride bijeenkomsten.

Goedkoop en zonder zorgen flexibel werken? Dat kan bij people@places. Schaf de membercard aan die bij jouw situatie past. Loop binnen wanneer het jou uitkomt en geniet van de voordelen die een membercard jou biedt. Welke membercard je ook kiest, jij kan altijd genieten van gratis koffie en thee, wifi én tot tien pagina’s gratis scannen, printen en kopiëren.Een membercard heb je al vanaf €79,- per maand en is locatie- en persoonsgebonden. Er zijn diverse membercardniveaus beschikbaar. Benieuwd naar de voordelen per membercard? Bel of mail ons of plan een bezichtiging!

Huurprijs vanaf
€375,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
27 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Westeinde 12
Postcode
2512 HD
Plaats
Den Haag
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Ja
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1
27 m²
€375,- per maand
Unit 2
54 m²
€750,- per maand
Unit 3
81 m²
€1.125,- per maand

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

The Hague

Parkstraat 83
€209,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Den Haag

Parkstraat 183
Huurprijs op aanvraag Per maand
450 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Den Haag

Kalvermarkt 53
Huurprijs op aanvraag Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand