Rijnzathe 12
De Meern

3454 PV

Kantoorruimte Rijnzathe 12 De Meern
Kantoorruimte Rijnzathe 12 De Meern
Kantoorruimte Rijnzathe 12 De Meern

Veel centraler dan bij Element Offices Rijnzathe in De Meern kun je jouw onderneming niet vestigen. Je hebt de bedrijvigheid van de stad, met Utrecht op een steenworp afstand. Tegelijk vind je hier ook het ruimtelijke gevoel, zo aan de buitenrand van Utrecht. Eenmaal binnen word je verrast door de prachtige entree: The Club met de koffiebar. Jij kunt je helemaal focussen op je eigen business, voor alle mogelijke faciliteiten hebben wij al gezorgd. Of je nou gebruik wilt maken van de heerlijke catering, even lekker gaat relaxen op het grote terras of een bespreking hebt in de eigenwijze, thematische Meeting Room.

Je bevindt je zo’n beetje in het middelpunt van ons land. Veel bestemmingen zijn binnen handbereik. Van Schiphol tot Arnhem, van Rotterdam tot Zwolle. Vanaf Element Offices De Meern hoef je maar een paar minuten te lopen naar de rechtstreekse busverbinding met Utrecht Centraal. Ga je met de auto? Dan is dit bijna een droomlocatie, bij knooppunt Oudenrijn waar de A2 en A12 elkaar kruisen. Er is een eigen terrein met voldoende parkeerplaatsen en natuurlijk de mogelijkheid om te laden.

ALL-INCLUSIVE HUUR
Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte bij Element Offices.

Mevr. Kortekaas @ Work. Hét cateringconcept in The Club waar alles in het teken staat van food & drinks met een eigentijdse twist. Met een wisselend menu van seizoensgebonden producten weten we onze huurders en bezoekers regelmatig te verrassen.
Mevr. Kortekaas @ Work staat voor verse producten, verfijnde smaak en aandacht voor bereiding. We houden ook van koffie. Een goede kop koffie met een geweldige smaak bevordert de concentratie, creativiteit en uiteraard het werkplezier. Wij zorgen voor een uniek en duurzaam kopje koffie.

De kantoren variëren in grootte van 1 werkplek tot wel 100 plekken wanneer je een hele etage huurt. En door meerdere ruimtes te schakelen laat je je kantoorruimte flexibel met je bedrijf meegroeien. Kantoorruimte huren inclusief meubilair, schoonmaak en roomservice? Dat maken we gewoon voor je in orde. Mocht je trouwens vroeger beginnen of langer doorgaan: kantoorruimte huren bij Element Offices betekent 24/7 toegang tot je kantoor. Wel zo gemakkelijk.

Ofice for a day
Een geweldige oplossing voor zzp’ers en thuiswerkers die een flexwerkplek zoeken om urenlang ongestoord te werken. Met een Office for a Day huur je namelijk een volledig ingericht privékantoor, helemaal voor jezelf. Of voor jou en een collega, want sommige Offices for a Day hebben 2 bureaus. Ideaal als je je flexplek met iemand wil delen.

MEETING ROOMS
Flexibel vergaderruimte huren in het centrum van Utrecht was nog nooit zo eenvoudig: Element Offices Utrecht Goeman beschikt over 5 Meeting Rooms die zowel voor huurders als externen te huur zijn. De vergaderruimtes bieden plek aan 6-25 personen en zijn ook heel geschikt om klanten te ontvangen. Inclusief volwaardige roomservice, razendsnel draadloos internet en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en allerhande kantoortools.

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Beschikbaar
vanaf 5 m² tot 2500 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Rijnzathe 12
Postcode
3454 PV
Plaats
De Meern
Oplevering
Gemeubileerd, In overleg
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplekken

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren

De Meern

Veldzigt 3
€2.663,- Per maand
355 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

De Meern

Rijnzathe 6
€1.155,- Per maand
Vanaf: 43 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

De Meern

Rijnzathe 4
€299,- Per maand
Vanaf: 19 m²
Bekijk dit pand