Kantoorruimte Multatulilaan 12 Culemborg
Kantoorruimte Multatulilaan 12 Culemborg
Kantoorruimte Multatulilaan 12 Culemborg

people@places Culemborg is gevestigd op een mooie zichtlocatie met veel groen om het pand. De locatie is zeer gunstig gelegen tussen Utrecht en Den Bosch nabij de A2. De locatie ligt tevens aan het station en biedt volop gratis parkeergelegenheid.

Bent u op zoek naar een locatie in Midden Nederland voor uw volgende vergadering? Zoek dan niet verder.

Het team van people@places Culemborg beschikt over zeer ruime ervaring in het organiseren bij congressen en evenementen en zorgt gegarandeerd voor een soepel verloop van elke bijeenkomst. De ruime zalen zijn voorzien van veel daglicht en moderne audio-visuele apparatuur. Er zijn diverse techniek oplossingen beschikbaar voor Hybride- en Live Stream events.

Op zoek naar een moderne vergaderlocatie centraal in het land en met aantrekkelijke tarieven? Centraal gelegen in Midden-Nederland is people@places Culemborg de ideale locatie voor elk congres, vergadering of training. Goed bereikbaar met zowel de auto (nabij de A2) als het openbaar vervoer, direct gelegen aan het station van Culemborg. De zalen zijn modern en hebben een veel daglicht dat overal binnenvalt. De grote congreszaal tot 200 personen is voorzien van moderne audio-visuele techniek, er zijn 7 subzalen en diverse spreekkamers beschikbaar voor bijeenkomsten van 2 tot 200 personen. Alle ruimtes zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur en prettige comfortabele stoelen. Onze locatie people@places Culemborg wordt door veel klanten als vergaderlocatie in Midden Nederland gebruikt vanwege de zeer goede bereikbaarheid. Heeft u interesse om uw bijeenkomst of evenement bij people@places te organiseren? Neem dan contact met ons op.

Goedkoop en zonder zorgen flexibel werken? Dat kan bij people@places. Schaf de membercard aan die bij jouw situatie past. Loop binnen wanneer het jou uitkomt en geniet van de voordelen die een membercard jou biedt. Welke membercard je ook kiest, jij kan altijd genieten van gratis koffie en thee, wifi én tot tien pagina’s gratis scannen, printen en kopiëren. Een membercard heb je al vanaf €79,- per maand en is locatie- en persoonsgebonden. Er zijn diverse membercardniveaus beschikbaar. Benieuwd naar de voordelen per membercard? Bel of mail ons of plan een bezichtiging!

 

Huurprijs vanaf
€395,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 15 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Multatulilaan 12
Postcode
4103 NM
Plaats
Culemborg
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Gratis parkeergelegenheid
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1
15 m²
€395,- per maand
Unit 2
30 m²
€790,- per maand
Unit 3
45 m²
€1.185,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Duiven

Geograaf 16
€50,- Per maand
Vanaf: 3 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Vianen

Lange Dreef 11
€475,- Per maand
Vanaf: 38 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Vianen

Lange Dreef 17
Huurprijs op aanvraag
5483 m²
Bekijk dit pand