Kantoorruimte Kosterijland 10-70 Bunnik
Kantoorruimte Kosterijland 10-70 Bunnik
Kantoorruimte Kosterijland 10-70 Bunnik

Onder de rook van Utrecht ligt op een prachtige zichtlocatie het kantoren complex Mountain Offices. In het vlakke landschap rijzen de gebouwen op als vijf bergen. De directe ligging aan de rijksweg A12 maakt deze locatie tot een uitstekend bereikbare vestigingslocatie met vele mogelijkheden. De centrale ligging maakt het mogelijk om binnen een kwartier het centrum van Utrecht te bereiken en bent u binnen 45 minuten in Amsterdam of Rotterdam. Het complex bestaat uit vijf kantoorgebouwen met elk een eigen karakter, metrage en mogelijkheden

De vijf kantoorgebouwen hebben allen een eigen naam, Tourmalet, Ventoux, Madeleine, Télégraphe en de Galibier. Het totale vloeroppervlak van de gebouwen is Ca. 20.500 m2. Er zijn verschillende vloeren beschikbaar variërend in grootte. De mogelijkheden zijn dan ook talrijk. Zo is er al kantoorruimte vanaf ca. 250 m2 beschikbaar.

Bestemming:
Kantoor

Bereikbaarheid:
Eigen vervoer:
Mountain Offices is prachtig gelegen in het hart van Nederland. Direct aan de A12 gelegen is het één van de beste zichtlocaties uit de regio. De bereikbaarheid is optimaal door de ligging direct aan de afslag 19. Binnen enkele autominuten is het verkeersknooppunt ‘Rijnsweerd’ te bereiken waar ook de rijkswegen A27, A28 en A2 mee verbonden zijn. Door de zeer gunstige parkeernorm op het ruime parkeerterrein is de locatie zeer autovriendelijk.

Openbaar vervoer:
Het station van Bunnik is op ca. 7 minuten fietsen. Van hieruit rijden er treinen naar Utrecht, Rotterdam en Arnhem. Direct tegenover Mountain Offices ligt het busstation Kosterijland. Hier vertrekken de buslijnen 41 en 441 o.a. richting Wijk bij Duurstede.

Voor de verhuur is momenteel beschikbaar:
Verhuur mogelijk vanaf ca. 250 m2. Diverse geheel gerenoveerde verdiepingen. 

Parkeren:
Eén gereserveerde parkeerplaats per 50 m², op het eigen afgesloten parkeerterrein.

Huurprijs:
Kantoorruimte: € 129,- per m² per jaar, exclusief omzetbelasting.
Parkeren: € 500,- per plaats per jaar, exclusief omzetbelasting.

Servicekosten:
€ 40,-- per m² per jaar te vermeerderen met omzetbelasting op basis van een verrekenbaar voorschot met nacalculatie exclusief energie € 15,-- per m².

Omzetbelasting:
Over de huurprijs zal omzetbelasting in rekening worden gebracht. Indien de omzetbelasting niet in rekening kan worden gebracht dan zal de huurprijs dusdanig worden verhoogd dat het door verhuurder te leiden financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI - Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Telkens tegen het einde van een huurperiode kan verhuurder aanpassing van de huurprijs verlangen aan de dan geldende markthuur.

Huurtermijn:
5 jaar en 5 optiejaren

Verlengingstermijn:
In nader overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden

Betalingen:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Huurder zal een bankgarantie stellen van een betalingsverplichting van drie maanden.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Aanvaarding
Per direct of nader overeen te komen.

Huurprijs
€129,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 250 m² tot 4700 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Kosterijland 10-70
Postcode
3981 AJ
Plaats
Bunnik
Oplevering
In overleg
Parkeergelegenheid
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren

Bunnik

Kosterijland 10-18
€350,- Per maand
5000 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Bunnik

Regulierenring 2
€255,- Per m2, per jaar
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Bunnik

Regulierenring 16
€8.550,- Per maand
760 m²
Bekijk dit pand