Kantoorruimte Westbroek 39-51 Breda
Kantoorruimte Westbroek 39-51 Breda
Kantoorruimte Westbroek 39-51 Breda

Kantoorgebouw ‘Hagepoint’ is gelegen op de mooiste zichtlocatie van Breda, pal langs de rijksweg A16. Door de imposante vormgeving is het gebouw opvallend. Er is dan ook sprake van een zeer hoge attentiewaarde en een unieke kans om uw bedrijf op een representatieve wijze te profileren aan een breed publiek middels signing aan de gevel.

Het object maakt onderdeel uit van het gebied ‘Westerhage’ dat kan worden gezien als een representatieve kantoorlocatie. Een gebied met tal van gerenommeerde bedrijven zoals Bic, Vroon, AlproSoya, Hill’sPetNutricion, Slokker Bouwgroep, ABAB Accountants, PWC en Regus.

De beschikbare kantoorruimte heeft een licht en open karakter en biedt uw bedrijf de mogelijkheid om zich op een adequate wijze en met een moderne uitstraling te huisvesten waarbij ruimte is voor een eigen identiteit!

Locatie
Het kantorengebied ‘Westerhage’ kenmerkt zich door een groot aantal hoogwaardige kantoorgebouwen, waar diverse internationaal georiënteerde bedrijven zich hebben gevestigd. Hierbij ligt de nadruk op de centrale positie in de Benelux. In de directe omgeving is een groot aantal voorzieningen gelegen, zoals een winkelcentrum, kinderdagverblijf, hotel, sportclub en restaurants. De omgeving en het gebouw bieden bedrijven alle gewenste randvoorwaarden om te voorzien in een prettige werkomgeving.

Bereikbaarheid
Per auto
Het pand is door de ligging zeer goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Het kantorenpark ‘Westerhage’ is direct aan de A16 gelegen, zodat Rotterdam en Antwerpen snel bereikbaar zijn. Door de ligging aan de ‘Noordelijke Rondweg’ is ook de A27 (Utrecht-Eindhoven) zeer goed te bereiken. Het centrum van Breda bevindt zich op enkele autominuten.

Per OV
De locatie is tevens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op enkele minuten loopafstand is het NS station ‘Breda-Prinsenbeek’ gelegen. Deze geeft een snelle verbinding naar het centraal station en een stoptrein naar de Randstad. Bij dit station is tevens een knooppunt gelegen voor een aantal busverbindingen.

Vloeroppervlakte
Voor verhuur is circa 1.401 m² beschikbaar:
1e verdieping: circa 490 m²
5e verdieping, links: circa 490 m²
5e verdieping, rechts: circa 421 m²
6e verdieping: circa 364 m²

Parkeren
Bij het gebouw zijn parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein met een parkeernorm van 1:45. Daarnaast is er parkeergelegenheid aan de openbare weg.

Energielabel
Het object beschikt over een C-label.

Huurtermijn
5 jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumenten-
prijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Verlengingstermijn
In overleg.

Servicekosten
Het voorschot servicekosten bedraagt EUR 44,50,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot en wordt op jaarlijkse basis afgerekend.

Opzegtermijn
12 maanden.

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur, servicekosten en BTW.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn.

Huurprijs
€140,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 490 m² tot 1765 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Westbroek 39-51
Postcode
4822 ZX
Plaats
Breda
Oplevering
Casco, Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Breda

Westbroek 36-66
€2.048,- Per maand
Vanaf: 182 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Breda

Hoge Mosten 18
€2.760,- Per maand
Vanaf: 265 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Breda

Lage Mosten 25-35
€139,- Per m2, per jaar
Vanaf: 300 m²
Bekijk dit pand