Kantoorruimte Stadionstraat 11-C-10 Breda
Kantoorruimte Stadionstraat 11-C-10 Breda
Kantoorruimte Stadionstraat 11-C-10 Breda

Voor een professionele uitstraling voor uw bedrijf bent u bij Business Center Stadium Breda aan het juiste adres. In ons prachtige kantoor in het voetbalstadion van NAC Breda kan BCSB uw onderneming de volgende flexibele diensten aanbieden:

Onze diensten
Ons kantoor is gesitueerd in het NAC stadion en is gemakkelijk bereikbaar via de autosnelwegen A16 en A27. Er zijn 1.500 gratis parkeerplaatsen voor de deur en de bushalte is op 2 minuten loopafstand.

Postadressen voor bedrijven
Een postadres is een nette oplossing voor mensen met een onderneming, die nog geen behoefte hebben aan het huren van een fysieke kantoorruimte, maar wel deze uitstraling naar buiten toe wensen uit te dragen. De post zal naar een door u gewenst adres doorgestuurd worden of u kunt de post halen in het NAC stadion.

Ook kunt u, tegen een voordelig uurtarief, (potentiële) klanten of leveranciers uitnodigen voor een vergadering in één van onze mooie vergaderruimtes.

Bij de plusvariant wordt u tevens uitgenodigd voor de netwerkborrel, waarbij u en een introducee hapjes en drankjes krijgt aangeboden voor aanvang van een wedstrijd van NAC Breda. Eventuele arrangementen voor de wedstrijd zijn tevens mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Inschrijfadressen KvK
Met een inschrijfadres heeft u alle voordelen van een postadres en daarnaast het voordeel dat u uw bedrijf op ons adres kunt inschrijven bij de Kamer van Koophandel als hoofd- of als nevenvestiging (een extra vestiging in Breda in het NAC-stadion). De professionele uitstraling van ons kantoor zal de uitstraling van uw bedrijf goed doen.

U wordt tevens 10 keer per jaar uitgenodigd voor de BCSB-netwerkborrel, waarbij u en een introducee, hapjes en drankjes krijgen aangeboden voor aanvang van een wedstrijd van NAC Breda.

Permanente kantoorruimtes  
Business Center Stadium Breda heeft verscheidene professionele ruimtes. Neem contact op als u een ruimte voor langere tijd wilt huren.

Met het huren van deze kantoorruimte voor een langere periode heeft u ook 24/7 toegang tot het Business center stadium Breda, is inclusief gas, water en licht en staan we u onze koffie automaat graag onbeperkt ter beschikking.

Flexwerkplekken per uur
In combinatie met een postadres of een inschrijfadres heeft u de mogelijkheid tot het huren van een flexplek tegen een vergoeding per dagdeel.

Shared Offices
U kunt ook een shared office huren. U heeft de beschikking over een gedeeld kantoor en u kunt gebruikmaken van de prachtige gezamenlijke NAC spreekkamer om relaties te ontvangen.

Huren van vergaderruimtes  
BCSB heeft meerdere vergaderruimtes ter beschikking voor leden en niet-leden. Deze verhuren wij per uur voor leden en per dagdeel voor externe bedrijven. 

Huurprijs vanaf
€250,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 8 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Praktijkruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Stadionstraat 11-C-10
Postcode
4815 NC
Plaats
Breda
Omgeving
Business center stadium Breda (BCSB)
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Gratis op eigen terrein
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Kantoorunit 1
8 m²
€250,- per maand
Kantoorunit 2
14 m²
€350,- per maand
Kantoorunit combinatie
28 m²
€700,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Breda

Hoornwerkstraat 1
€750,- Per maand
Vanaf: 68 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Breda

Tuinzigtlaan 45
€425,- Per maand
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Breda

Paardeweide 2-4
€1.745,- Per maand
161 m²
Bekijk dit pand