Kantoorruimte Stationsplein 10 Assen
Kantoorruimte Stationsplein 10 Assen
Kantoorruimte Stationsplein 10 Assen

Een dag werken of vergaderen in het Noorden. Direct naast het Intercity station van Assen ligt onze moderne kantoor- en vergaderlocatie. Het gebouw geldt als een onmiskenbare blikvanger in het straatbeeld van Assen. De locatie is op 5 minuten gelegen vanaf de A28 met een uitstekende verbinding naar Groningen en Zwolle.

Welkom bij people@places Assen.

Een dag werken of vergaderen bij people@places Assen is comfortabel werken in een transparante omgeving. De zalen en kantoren zijn voorzien van veel daglicht en een modern interieur. Er is een sfeervolle brasserie aanwezig met coffee bar waar de gastvrouw een heerlijk kopje koffie zet om de dag goed te starten!

In het pand zijn diverse kantoren en kantoorunits beschikbaar voor tijdelijke of permanente huur van 2 tot 20 personen. Een dag flexwerken is mogelijk is een eigen kantoor voorzien van kantoor meubilair en uiteraard razendsnelle WiFi.

people@places Assen biedt moderne werkplekken, coachkamers en vergaderzalen. De (flex)kantoren zijn voorzien van in hoogte verstelbare bureau, comfortabele stoelen en uiteraard snel WiFi. De coachkamers zijn voorzien van zitgedeelte en zijn sfeervol ingericht. De vergaderzalen zijn voorzien van veel daglicht en zijn gesitueerd op de begane grond. De ruime spreekkamers zijn ideaal voor een korte werkbespreking. De moderne boardroom is uitstekend voor een overleg met directieteam of stuurgroep en voorzien van 75″ flatscreen voor presentaties. Op de eerste etage is er een ruime trainingszaal gesitueerd waar diverse opstellingen mogelijk zijn. De C@nteen is gelegen aan de stationszijde en een ideale ontmoetingsplek voor (trein) reizigers om af te spreken onder het genot van een kop vers gezette koffie of heerlijke lunch.

Goedkoop en zonder zorgen flexibel werken? Dat kan bij people@places. Schaf de membercard aan die bij jouw situatie past. Loop binnen wanneer het jou uitkomt en geniet van de voordelen die een membercard jou biedt. Welke membercard je ook kiest, jij kan altijd genieten van gratis koffie en thee, wifi én tot tien pagina’s gratis scannen, printen en kopiëren. Een membercard heb je al vanaf €79,- per maand en is locatie- en persoonsgebonden. Er zijn diverse membercardniveaus beschikbaar. Benieuwd naar de voordelen per membercard? Bel of mail ons of plan een bezichtiging!

Huurprijs vanaf
€595,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
22 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Stationsplein 10
Postcode
9401 LB
Plaats
Assen
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Rondom het pand
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1
22 m²
€595,- per maand
Unit 2
44 m²
€1.190,- per maand
Unit 3
66 m²
€1.785,- per maand

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
Diverse units

Assen

Vaart N.Z. 60-62
Huurprijs op aanvraag Per m2, per jaar
Vanaf: 8 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
Diverse units

Assen

Zeilmakerstraat 30
€35,- Per maand
Vanaf: 2 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
Diverse units

Assen

Hof van Parijs 13
€13,- Per maand
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand