Kantoorruimte wapenrustlaan 11 Apeldoorn
Kantoorruimte wapenrustlaan 11 Apeldoorn
Kantoorruimte wapenrustlaan 11 Apeldoorn

Een flexwerk- en vergaderlocatie die helemaal past bij de huidige tijdsgeest en inspeelt op de behoefte aan meer vrijheid, ondernemerschap en innovatie. Een van de mooiste en meest inspirerende plekken van Nederland. Welkom bij people@places Apeldoorn.

Een dag werken of vergaderen bij people@places Apeldoorn daagt je uit om uit je comfortzone te komen en inspireert je tot anders denken en doen en zet aan tot creativiteit. De locatie is zeer gunstig gelegen op loopafstand van het NS station, en gelegen aan de doorgaande weg met directe aansluiting op de A50 en de A1.

Er is een sfeervolle brasserie aanwezig met coffee bar waar de gastvrouw een heerlijk kopje koffie zet om de dag goed te starten!

In het pand zijn diverse kantoren en kantoorunits beschikbaar voor tijdelijke of permanente huur van 2 tot 200 personen. Een dag flexwerken is mogelijk is een eigen kantoor voorzien van kantoor meubilair en uiteraard razendsnelle WiFi.

Goedkoop en zonder zorgen flexibel werken? Dat kan bij people@places. Schaf de membercard aan die bij jouw situatie past. Loop binnen wanneer het jou uitkomt en geniet van de voordelen die een membercard jou biedt. Welke membercard je ook kiest, jij kan altijd genieten van gratis koffie en thee, wifi én tot tien pagina’s gratis scannen, printen en kopiëren.

Een membercard heb je al vanaf €79,- per maand en is locatie- en persoonsgebonden. Er zijn diverse membercardniveaus beschikbaar. Benieuwd naar de voordelen per membercard? Bel of mail ons of plan een bezichtiging!

Huurprijs vanaf
€790,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
20 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
wapenrustlaan 11
Postcode
7321 DL
Plaats
Apeldoorn
Omgeving
Bedrijvenpark ecofactorij
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Unit 1
20 m²
€790,- per maand
Unit 2
40 m²
€1.580,- per maand
Unit 3
60 m²
€2.370,- per maand

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Apeldoorn

Roggestraat 111
€250,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Apeldoorn

Waterloseweg 7A
€550,- Per maand
Vanaf: 23 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Apeldoorn

Het Rietveld 55A
€69,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand