Johan Huizingalaan 763a
Amsterdam

1066 VH

Kantoorruimte Johan Huizingalaan 763a Amsterdam
Kantoorruimte Johan Huizingalaan 763a Amsterdam
Kantoorruimte Johan Huizingalaan 763a Amsterdam

Een community van ondernemers en talent, van startups, scale-ups, corporate innovators, en zzp'ers die graag samenwerken en elkaar inspireren. In B. Amsterdam wordt er gezorgd voor een diverse huurdersmix waarbij ruimte is elkaar te ontmoeten. De focus ligt op innovatie, talentontwikkeling, ondernemen, werken, ontmoeten, feesten, eten en sporten. Een stad in een gebouw.

B. Amsterdam was een van de pioniers in coworking in Nederland. Alle huurders, of "members," genieten van gemeenschappelijke ruimtes, community-events, en gezamenlijke lunches. De padelbanen in B.1 kunnen overdag gratis worden gebruikt door de members en sporten in de gym kan met korting. Ook het Bar Bistro Bureau is dagelijks geopend voor lunch en diner.

Een integraal onderdeel van B. is het uitgebreide evenementenaanbod, variërend van kleine vergaderingen tot grote bedrijfsfeesten en pitches. Elke dag verwelkomen nieuwe gezichten in alle drie de panden om ontmoetingen te stimuleren. De Stach shops en restaurant Bar Bistro Bureau staan open voor alle mensen die van lekker eten houden.

Er worden geen gebouwen verhuurd, maar er worden ruimtes gecreëerd voor mensen en energie. De missie is "connecting the minds that build our future."

In het populaire B1, komt er per 1 april 2024 ca. 1.295 m² v.v.o beschikbaar waarbij deelverhuur mogelijk is vanaf ca. 420 m². De ruimte kan volledig turn-key worden aangeboden of naar eigen wens worden ingedeeld en ingericht. Daarnaast beschikt de ruimte over diverse meeting rooms en twee pantry’s. Het is mogelijk om deze ruimte vanaf 12 maanden te huren.

Bereikbaarheid

Per openbaar vervoer
Bus en metrohalte bevinden zich in de nabijheid, waarmee de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed te noemen is. In de directe omgeving is metrostation Henk Sneevlietweg met een directe verbinding met NS-Stations Zuid WTC, Schiphol, Sloterdijk, Lelylaan, Rai en Duivendrecht. Tevens stopt er op 3 minuten loopafstand de shuttle bus ‘’ de Rieker Circle Line - 68 waardoor er extra shuttle bussen rijden. Ook zal in de toekomst komt vlakbij het gebouw een NS-Station komen. De reistijd naar Amsterdam CS bedraagt ongeveer 16 minuten.

Per auto
Dit gebied is zeer goed bereikbaar per auto via de ringweg A-10 afslag Sloten (S107) of via de A-4 afslag Sloten (Anderlechtlaan) en heeft in de nabijheid enkele hotels, winkelcentra, recreatie mogelijkheden en woonfuncties.

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Beschikbaar
vanaf 420 m² tot 1295 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Johan Huizingalaan 763a
Postcode
1066 VH
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

John M. Keynesplein 1-27
€160,- Per m2, per jaar
Vanaf: 70 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

Johan Huizingalaan 400
€950,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

John M. Keynesplein 12 -46
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 265 m²
Bekijk dit pand