Johan Huizingalaan 400
Amsterdam

1066 JS

Kantoorruimte Johan Huizingalaan 400 Amsterdam
Kantoorruimte Johan Huizingalaan 400 Amsterdam
Kantoorruimte Johan Huizingalaan 400 Amsterdam

B. is het grootste start-up ecosysteem in Europa en brengt ondernemerschap binnen ieders bereik, door het verschaffen van betaalbare aangename werkruimtes en de juiste sociale omgeving. Een ecosysteem waarin ondernemers elkaar kunnen helpen om te groeien en waar een tal van verschillende bedrijven wordt samengebracht.

Je bevindt je hier in een dynamische hub tussen 350+ start-ups, scale ups & corporates en 3.500+ ondernemersgeesten in het ecosysteem. Daarnaast is B. Amsterdam ook een full-service creatieve evenementenlocatie, heeft het een gym en padelclub en biedt het de mogelijkheid tot het huren van logistieke ruimte in de smart city hub van 24.000 m2.

Vindt de juiste flexibele oplossing voor jou of je bedrijf en huur een kantoor in één van onze drie gebouwen (B.1, B.2 en B.3) die zich op vijf minuten loopafstand van elkaar bevinden. Eenmaal onderdeel van de community maak je snel connectie met anderen op o.a. één van de community events of bij Restaurant Bureau met dakterras.

B.3
Voor de bedrijven die hun business willen laten groeien vanuit een eigen ruimte, maar toch buren willen zijn met de change makers, is de selectie van kantoren bij B. Amsterdam de juiste plek. Een kantoor bij B. Amsterdam betekent dat je deel uitmaakt van de community en toegang hebt tot de community events en alles wat daarbij komt kijken. B. Amsterdam biedt de mogelijkheid om tegen flexibele voorwaarden een kantoor te huren van klein naar groot. Je hebt de vrijheid om deze volledig zelf aan te kleden en in te richten om de creativiteit te stimuleren en er echt je eigen plek van te maken.

B. heeft het iconische B.3 gebouw en voormalig hoofdkantoor van Mexx omgetoverd tot een plek waar snelgroeiende bedrijven en corporate innovators samenkomen. De gemeenschappelijke lounge is er om elkaar te ontmoeten, te werken, meetings te houden, piano te spelen of te biljarten. Het gebouw kenmerkt zich door de moderne faciliteiten, het vele natuurlijke daglicht en de combinatie tussen industrieel en modern. Het is hier gemakkelijk door te groeien want het kantorenaanbod gaat van 20 m².

Faciliteiten
Het gebouw beschikt over een bemande receptie, een digitale frontdesk en een uitgebreide koffiebar van STACH. Het is mogelijk om een member lunch te bestellen en deze te laten bezorgen. Er zijn diverse eventzalen en meeting units beschikbaar die per uur of dagdeel te huur zijn.

Locatie en bereikbaarheid
Met de auto is B.3 uitstekend te bereiken. De A10 en A4 liggen naast de deur. Het is mogelijk om een parkeerabonnement af te sluiten, deze geeft je toegang tot de parking rondom het gebouw.

Per openbaar vervoer is de locatie ook zeer goed bereikbaar. Op loopafstand liggen diverse metro- en bushaltes. Er gaat een pendelbus vanaf het metrostation die je vlak bij de ingang van het B.3 gebouw afzet. Daarnaast ligt het ca. 10 minuten rijden van vliegveld Schiphol vandaan.

Huurprijs kantoorruimte:
Vanaf €220,- per m² vvo per jaar.

Servicekosten:
€ 66,50 per m² vvo per jaar.

Huurprijs parkeerplaats:
€180 per parkeerplaats per maand.

Huurprijs vanaf
€950,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 20 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Johan Huizingalaan 400
Postcode
1066 JS
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Parking rondom het gebouw
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Eerste verdieping
20 m²
€950,- per maand
Eerste verdieping
38 m²
€1.600,- per maand
Tweede verdieping
50 m²
€2.100,- per maand
Vijfde verdieping
450 m²
€13.750,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

John M. Keynesplein 1-27
€160,- Per m2, per jaar
Vanaf: 70 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Amsterdam

Thomas R. Malthusstraat 1-3
Huurprijs op aanvraag
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

John M. Keynesplein 12 -46
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 265 m²
Bekijk dit pand