Kantoorruimte James Wattstraat 71 Amsterdam
Kantoorruimte James Wattstraat 71 Amsterdam
Kantoorruimte James Wattstraat 71 Amsterdam

Het kantoorgebouw is gelegen tussen de ringweg A10 en de binnenstad. James Wattstraat 71 ligt op loopafstand van NS-station Amstel en boven een Vomar Supermarkt. De directe omgeving is aangemerkt als de Knowledge Mile, Het onderwijsgebied van Amsterdam met haar huidige en toekomstige hogescholen, opleidingscentra en studentenhuisvesting. Deze locatie wordt over ca. 2 jaar grootschalig herontwikkeld en leent zich goed voor bedrijven die voor een relatief korte termijn huisvesting nodig hebben.

Locatie:
In de directe omgeving zijn veel gerenommeerde bedrijven gevestigd zoals Philips, Delta Lloyd, eBay, Uber en Amazon. Tevens zijn er op loopafstand van het gebouw diverse voorzieningen aanwezig zoals sportscholen (o.a. SportCity), restaurants (o.a. Dauphine) en hotels (o.a Student Hotel).

Auto:
Het gebouw is gelegen nabij de verkeersrotonde Prins Bernhardplein. De ringweg Amsterdam A10 is middels de afslagen S110 t/m S112 binnen enkele minuten bereikbaar. Ook de binnenstad is uitstekend bereikbaar via de Wibautstraat.

Openbaar vervoer:
Het gebouw ligt pal tegenover het Amstelstation, zodat de bereikbaarheid per openbaar vervoer optimaal is. Vanaf het Amstelstation zijn zowel Amsterdam Centraal, Schiphol als Utrecht eenvoudig bereikbaar.

Oppervlakte:
Voor de verhuur is ca. 367 m² kantoorruimte beschikbaar gelegen op de 1e verdieping. Definitief metrage is nog onder voorbehoud van een definitieve NEN2580 meting.

Parkeren:
In overleg met verhuurder zijn er parkeerplaatsen beschikbaar op de bij het gebouw behorende eigen parkeerterrein.

Huurprijs:
Huurprijs kantoorruimte
€ 175,00 per m² vvo per jaar, excl. BTW.

Huurprijs parkeerplaats:
Nader te bepalen.

Servicekosten:
€ 35,00 per m² vvo per jaar, excl. BTW en op voorschotbasis met nacalculatie.

Opleveringsniveau:
De kantoorruimte wordt in de huidige staat opgeleverd, o.a. voorzien van:
- Entree op de begane grond;
- Toiletgroepen;
- Lift;
- Het gehuurde is gedeeltelijk voorzien van een inbouwpakket.

Opzegtermijn:
Tenminste 3 maanden voor het einde van een huurtermijn.

Huurprijsbetaling:
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidstelling:
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum:
Per 1 augustus 2020.

Huurtermijn:
De locatie zal in de toekomst grootschalig worden herontwikkeld, dit betreft een tijdelijke verhuur tot en met 31 augustus 2022.

Huurovereenkomst:
Volgens het model van verhuurder, welk model is gebaseerd op de huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a volgens het ROZ-model 2015.

BTW:
Over de huurprijs en servicekosten wordt BTW in rekening gebracht. Bij het vaststellen van de huurprijzen is ervan uitgegaan dat de huurder voor minimaal 90% BTW belaste prestaties in het gehuurde verricht.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend en houdt slechts een uitnodiging in tot het doen van een voorstel. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke instemming door onze opdrachtgever en verhuurder.

Huurprijs
€5.352,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
367 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
James Wattstraat 71
Postcode
1097 DL
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gestoffeerd

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
diverse units

Amsterdam

Prins Bernhardplein 200
Huurprijs op aanvraag Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Amsterdam

Wibautstraat 137
€17.793,- Per maand
657 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
diverse units

Amsterdam

Mr. Treublaan 7
€169,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand