Herikerbergweg 181-342
Amsterdam

1101 CN

Kantoorruimte Herikerbergweg 181-342 Amsterdam
Kantoorruimte Herikerbergweg 181-342 Amsterdam
Kantoorruimte Herikerbergweg 181-342 Amsterdam

De kantoorgebouwen Diana en Vesta zijn gelegen in het kwadrant Holterbergweg, Hondsrugweg, Herikerbergweg en de Hoogoorddreef en maken deel uit van kantorenpark Plaza Arena te Amsterdam Zuidoost en bestaat in totaal uit een negental gebouwen. Van het kantorenpark Plaza Arena zijn Diana en Vesta voorzien van de beste faciliteiten in combinatie met het hoogste opleveringsniveau. Derhalve bieden deze kantoorgebouwen de beste kantoorbeleving van de Plaza Arena.

Diana en Vesta zijn een ontwerp van prof. ir. K.W. Christiaanse van KCAP in Rotterdam. Het ontwerp van de kantoorgebouwen geeft de mogelijkheid om de openbare weg door de gebouwen te laten lopen. Op deze manier worden de gebouwen op de begane grond gescheiden maar vormen, doordat de 6e, 7e en 8e verdieping gekoppeld zijn, wel 1 geheel.

The Office Operators (TOO) huurt een gedeelte van het gebouw Diana en Vesta waarbij TOO de receptiediensten voor de gebouwen verzorgd. Voorts zijn er verschillende voorzieningen zoals onder een vergadercentrum, een koffiebar, een restaurant alsmede een Dojo en Gym met personal training mogelijkheden en een fysiotherapeut op de begane grond van gebouw Vesta gevestigd. Naast de goede indelingsmogelijkheden van het gebouw in combinatie met voornoemde faciliteiten voldoet Diana en Vesta aan de eisen en wensen van de huidige moderne kantoorgebruiker.

Amsterdam Zuidoost is één van de beste kantoorlocaties van Nederland. In de directe omgeving van het gebouw zijn reeds diverse internationale bedrijven gevestigd. In het gebouw zijn o.a. Handelsbanken, IQVIA Nederland, Praxis en Yardi gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
De kantoorgebouwen zijn met de auto goed bereikbaar vanwege haar centrale ligging tussen de knooppunten van de A1- Amsterdam-Amersfoort, A2-Amsterdam-Utrecht, de Ringweg van Amsterdam A10 en de A9.

Per openbaar vervoer:
Ook per openbaar vervoer zijn de gebouwen goed te bereiken. Op loopafstand treft men station Bijlmer Arena, welk enige jaren geleden geheel is vernieuwd. Dit treinstation heeft een uitstekende verbinding met Utrecht, Schiphol en Den Haag.

BESCHIKBAARHEID

4e verdieping circa 850 m² turn-key kantoorruimte, eventueel onder te verdelen in de volgende units:
- Circa 400 m²
- Circa 450 m²

6e verdieping circa 800 m² turn-key kantoorruimte, eventueel onder te verdelen in de volgende units:
- Circa 400 m²
- Circa 400 m²

7e verdieping circa 1.340 m² turn-key kantoorruimte, eventueel onder te verdelen in de volgende units:
- Circa 400 m²
- Circa 940 m²

Tevens zijn de 6e en 7e verdieping te combineren.

HUURPRIJS
Vanaf € 225,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW en servicekosten.

Parkeren: € 2.250,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.
Voorschot servicekosten: € 70,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

HUURTERMIJN
Minimaal 5 jaar met verlengingsperioden van telkens 5 jaar. De opzegtermijn bedraagt 12 maanden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het gebouw zal worden opgeleverd inclusief de navolgende aspecten:
- All-air klimaatsysteem;
- Warmteterugwinningssysteem;
- Dubbele liftkernen;
- Royale entrees;
- Toiletgroep per kern.

PARKEREN
De parkeernorm bedraagt 1:125 m² kantoorruimte. De beschikbare parkeerabonnementen geven recht geven op parkeren in de onder de gebouwen gelegen parkeergarage P10. De parkeerabonnementen geven recht op parkeren van 07:00 - 19:00 uur op werkdagen (maandag tot en met vrijdag). Buiten vernoemde tijden is het geldende uurtarief van toepassing. Daarnaast zijn er in de omgeving additionele parkeermogelijkheden.

FACILITEITEN
- Receptie;
- Vergadercentrum;
- Koffiebar;
- Restaurant;
- Sportschool;
- Fysiotherapeut.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Huurprijs
€225,- per m², per jaar excl. btw
Beschikbaar
vanaf 200 m² tot 3060 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Herikerbergweg 181-342
Postcode
1101 CN
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Onder de gebouwen gelegen parkeergarage

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

Herikerbergweg 1-35
€245,- Per m2, per jaar
Vanaf: 640 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

Herikerbergweg 288-290
Huurprijs op aanvraag Per m2, per jaar
Vanaf: 934 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

Herikerbergweg 240 - 286
€1.470,- Per maand
Vanaf: 84 m²
Bekijk dit pand