Kantoorruimte Gatwickstraat 9-39 Amsterdam
Kantoorruimte Gatwickstraat 9-39 Amsterdam
Kantoorruimte Gatwickstraat 9-39 Amsterdam

Quarter Podium is een modern kantoorgebouw met een prominente zichtlocatie in Amsterdam Sloterdijk. Het multi tenant gebouw is in de afgelopen jaren getransformeerd naar een hoger niveau. Zo zijn de entree en de ontvangstruimte compleet vernieuwd. Het gebouw beschikt over een representatieve entree met een centrale bemande receptie en vergaderruimten.

Quarter Podium heeft een totaal vloeroppervlakte van circa 7.560 m² kantoorruimte verdeeld over de begane grond en de 8 bovengelegen verdiepingen. Elke verdieping heeft een vloeroppervlak van circa 895 m². Het gebouw maakt onderdeel uit van Quarter Offices en beschikt over energielabel C.

Vanwege de gunstige ligging en de optimale bereikbaarheid hebben zich inmiddels diverse toonaangevende bedrijven gevestigd waaronder Dell, Reed Elsevier, Ziggo, Vodafone, Netflix en Booking.com.

LOCATIE
Quarter Podium is gelegen in de dynamische wijk Sloterdijk Westpoort, pal naast de ring A10 en Rijksweg A5. Amsterdam Sloterdijk heeft zich ontwikkeld tot een duurzaam en innovatief gebied. In de directe omgeving worden verschillende faciliteiten aangeboden, waaronder Padel banen, HITT Studio, Bret en The Breakfast Club.

Sloterdijk is één van de best bereikbare kantorenlocaties van Nederland. Met de komst van de Westrandweg en de tweede Coentunnel zal de relatie tussen economische activiteiten in Sloterdijk en die rond Schiphol – ook wel aangeduid als Westas – nog sterker worden. Quarter Podium ligt direct achter intercitystation Sloterdijk, het tweede NS-station van Amsterdam, welke directe verbindingen heeft met Amsterdam Centraal Station, Haarlem, Leiden en Luchthaven Schiphol. Een uitvoerig netwerk van bus, metro en tramlijnen maakt de bereikbaarheid per openbaar vervoer uitstekend.

Door de ligging langs de Rijkswegen A5, A10 alsmede station Amsterdam Sloterdijk is de bereikbaarheid zeer goed te noemen. Het gebouw is op slechts tien minuten vanaf Schiphol en circa tien minuten naar hartje centrum Amsterdam verwijderd.

OPPERVLAKTE
Het totale verhuurbare vloeroppervlak van het gebouw is circa 7.560 m² verdeeld over de begane grond en de 8 bovengelegen verdiepingen. Voor verhuur komt er circa 476 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar, verdeeld als volgt:
3e verdieping - circa 475 m² v.v.o. kantoorruimte

PARKEREN
Ruime parkeermogelijkheden op het parkeerterrein en de onderliggende parkeergarage.
Tevens is voor de deur, langs de openbare weg, betaald parkeren van toepassing.

HUURPRIJZEN
Kantoorruimte: € 215,- per m² v.v.o. per jaar;
Parkeerplaats: € 1.500,- per plaats per jaar.

Bovengenoemde huurprijzen dienen te worden vermeerderd met BTW.

Servicekosten:
€ 55,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kwaliteit van het afwerkingsniveau is zeer hoog. Quarter Podium wordt opgeleverd met de volgende voorzieningen en meer:
- Hoofdentree met automatische schuifdeuren en receptie;
- Kabel- en wanddoorvoeren voor data en telefonie;
- 3 liftgroepen;
- Mechanische ventilatie met topkoeling;
- Sanitaire voorzieningen;
- Pantry voorzien van basisinstallaties;ENERGIELABEL
Het kantoorgebouw heeft energielabel A.

FACILITEITEN
Het kantoorgebouw maakt onderdeel uit van Quarter Offices. Quarter Offices biedt hoogwaardige werkomgevingen voor gebruikers variërend van volwassen bedrijven tot kleine bedrijven, start-ups en individuele flexwerkers.

De drie hoogwaardige kantoorgebouwen (Quarter Plaza, Quarter Podium en Quarter Avenue) zijn verbonden door een uniek faciliteitenpakket en bieden een inspirerende werkomgeving en uitstekende doorgroeimogelijkheden. Huurders van Quarter Offices hebben toegang tot een uniek dienstenpakket dat gemak toevoegt en tijd en/ of geld bespaart. Alle diensten zijn volledig afgestemd op de gebouwen en beschikbaar voor alle huurders, ongeacht het kantoor waarin ze zich bevinden. Elk afzonderlijk gebouw biedt een bemande receptie op een vijfsterren serviceniveau met onder meer een vergadercentrum.

BEREIKBAARHEID
Quarter Podium is gelegen in de dynamische wijk Sloterdijk, door de ligging langs de Rijkswegen A5, A10 alsmede station Amsterdam Sloterdijk is de bereikbaarheid zeer goed te noemen. Het gebouw is gelegen op tien minuten rij afstand van Schiphol en circa tien minuten van Amsterdam centrum verwijderd.

Per auto:
Het gebouw is uitstekend te bereiken met het eigen vervoer via de Ringweg A10 en de snelweg A5 (Westrandweg). De binnenstad van Amsterdam bereikt u binnen 10 minuten via de S102 richting de Van Diemenstraat en Schiphol is binnen 15 autominuten te bereiken.
Quarter Podium ligt op enkele minuten van:
- Amsterdam centrum 6 minuten
- Amsterdam Zuidas 9 minuten
- Vliegveld Schiphol 12 minuten
- Rotterdam 47 minuten
- Utrecht 38 minuten

Per openbaar vervoer:
Het gebouw is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer. Op 260 meter loopafstand bevindt zich het Station Sloterdijk. Vanaf dit station zijn er rechtstreekse verbindingen met onder andere, Amsterdam Centraal Station, de luchthaven Schiphol, Hoofddorp, Utrecht en Leiden.
Quarter Podium ligt op enkele minuten van:
- Amsterdam centrum 7 minuten
- Amsterdam Zuidas 15 minuten
- Vliegveld Schiphol 14 minuten
- Rotterdam 52 minuten
- Utrecht 46 minuten

Huurprijs
€8.529,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
476 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Gatwickstraat 9-39
Postcode
1043 GL
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Parkeergarage

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren

Amsterdam

Transformatorweg 74 - 104
Huurprijs op aanvraag
752 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Amsterdam

Transformatorweg 104
€2.950,- Per maand
100 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Amsterdam

Transformatorweg 38
€1.845,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand