Daalwijkdreef 47
Amsterdam

1103 AD

Kantoorruimte Daalwijkdreef 47 Amsterdam
Kantoorruimte Daalwijkdreef 47 Amsterdam
Kantoorruimte Daalwijkdreef 47 Amsterdam

Wat moeten we je nog vertellen over Amsterdam? Waar internationale allure wordt gekoppeld aan een kenmerkende sfeer. Die wordt gevormd door markante mensen met een heel eigen karakter en humor. Maar ook door eeuwenoude gevels, lage bruggetjes en prachtige grachten.

Met een werkplek in onze bijzondere hoofdstad krijgt jouw onderneming toch nét wat meer uitstraling. En de locatie aan de Daalwijkdreef biedt nog meer voordelen. De verbindingen via het openbaar vervoer zijn uitstekend. Zo ben je in het centrum voor je het weet. Maar ook Schiphol is binnen handbereik, met een treinstation op 10 minuten lopen. Als je liever in de auto stapt vanaf je parkeerplek, zit je eveneens goed voor elke mogelijke bestemming. Je bent namelijk letterlijk omringd door verkeersaders als de A1, A2, A9 en A10.

ALL-INCLUSIVE HUUR
Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte bij Element Offices.

OFFICE SPACE - Kantoor huren Amsterdam
In Element Offices Amsterdam huur je high-end kantoren voor 1-14 werkplekken. Dat is dus volledig schaalbaar naar de grootte van jouw onderneming. Je kantoorruimte huren inclusief meubilair, schoonmaak en roomservice? Jij bepaalt! En ben je een verbazend vroege vogel of nietsontziende nachtvlinder? Geen enkel probleem, want kantoorruimte huren bij Element Offices betekent dat je 24/7 toegang hebt tot je office.

OFFICE FOR A DAY OF BUSINESS SPOT - Flexplek huren Amsterdam
Met meerdere Offices for a Day en Business Spots biedt Element Offices Amsterdam geweldige oplossingen voor zzp’ers en thuiswerkers die een flexwerkplek zoeken. Met een Office for a Day huur je een volledig ingericht privékantoor. Er zijn ook Offices for a Day met 2 bureaus en sommige hebben een zitje, ideaal als je je flexplek met iemand wil delen. Daarnaast zijn er de Business Spots: flexplekken in The Club, het kloppende hart van onze locaties. Uiteraard inclusief razendsnel draadloos internet.

MEETING ROOMS - Vergaderruimte huren Amsterdam
Voor flexibel vergaderruimte huren in Amsterdam is zo’n goede bereikbare locatie vlak bij het centrum natuurlijk wel heel aantrekkelijk. Element Offices Amsterdam beschikt over verschillende Meeting Rooms: stijlvolle vergaderruimtes die zowel voor huurders als externen te huur zijn. Inclusief volwaardige roomservice, supersnel draadloos internet en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en allerhande kantoortools.

VIRTUAL OFFICE - Virtuele kantoorruimte Amsterdam
Met ons virtueel kantoor profiteer je van een postadres in Amsterdam inclusief postverwerking voor brieven en pakketten. Je virtuele kantoorruimte aanvullen met een inschrijfadres voor de KvK? Say no more! En als je kiest voor een virtual office met vestigingsadres voor de KvK kun je bovendien gebruikmaken van een flexplek inclusief supersnelle wifi in The Club. Handig of niet? Een virtual office is te huur vanaf €65,- per maand.

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Beschikbaar
vanaf 5 m² tot 2000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Daalwijkdreef 47
Postcode
1103 AD
Plaats
Amsterdam
Oplevering
Gestoffeerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Diemen

Diemermere 11-19
€5.033,- Per maand
Vanaf: 366 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Diemen

Willem Dudokhof 1
€6.738,- Per maand
Vanaf: 490 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Diemen

Wisselwerking 40-42
Huurprijs op aanvraag Per maand
Vanaf: 223 m²
Bekijk dit pand