Markerkant 13-10
Almere

1314 AN

Kantoorruimte Markerkant 13-10 Almere
Kantoorruimte Markerkant 13-10 Almere
Kantoorruimte Markerkant 13-10 Almere

In de wijk Markerkant, tussen Almere Stad en de Noorderplassen, vind je onze flexplekken, kantoorruimtes en zelfs grote bedrijfshallen: alle ruimte die je nodig hebt om te groeien. Ontvang je klanten in The Club, de stijlvolle entree met koffiecorner. Gratis parkeergelegenheid is er meer dan voldoende op ons eigen terrein. En voor je elektrische auto staan laadpalen klaar.

ALL-INCLUSIVE HUUR
Bij Element Offices is de huur all-inclusive. Je weet dus vooraf precies waar je aan toe bent, zonder verrassingen achteraf. Neem contact op, we vertellen je graag meer over de voordelen van een kantoorruimte, flexplek, virtual office of vergaderruimte bij Element Offices.

FACILITEITEN
-Receptieservice
-Internet, wifi
-Telefonie en beantwoording
-Parkeerplekken
-Koffie
-Laadpaal elektrische auto
-(Rooftop) Terras
-Post- en scanservice
-Airco
-24/7 toegang
-Gezamenlijke pantry
-Roomservice
-Interieurbeplanting
-Camerabeveiliging
-Rolstoeltoegankelijk
-Handyman

CENTRAAL GELEGEN, GOED BEREIKBAAR
Met de auto ben je in 3 radioliedjes (10 minuten) op de A27 en in half zoveel tijd op de A6. Ook de bereikbaarheid met het openbaar vervoer is uitstekend: 5 minuten een frisse neus naar de bushalte en een kwartier benenstrekken naar het station.

OFFICE SPACE
Onze kantoorruimtes in Almere variëren in grootte van 1-15 werkplekken. Laat je kantoorruimte flexibel met je bedrijf meegroeien door meerdere ruimtes te schakelen. En als je wil, huur je je kantoorruimte inclusief meubilair, schoonmaak of roomservice. Ook handig: kantoorruimte huren bij Element Offices betekent 24/7 toegang tot je kantoor.

BUSINESS SPOT
Een geweldige oplossing voor zzp’ers en thuiswerkers die een flexwerkplek zoeken. Met een Business Spot huur je namelijk een flexplek in The Club, onze dynamische en inspirerende ontvangstruimte. Liever wat meer rust en privacy, maar is een privékantoor je weer net te eenzaam? Dan is er de Business Spot+, een flexplek in een van onze volledig ingerichte kantoren.

MEETING ROOMS
Flexibel vergaderruimte huren in Almere gaat heel eenvoudig bij Element Offices. Onze locatie beschikt over 2 Meeting Rooms voor zowel huurders als externen. De vergaderruimtes bieden plek aan 4-10 personen en zijn ook heel geschikt om klanten te ontvangen. Inclusief volwaardige roomservice, razendsnel draadloos internet en alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst: van telefoon en tv-scherm tot flip-over en allerhande kantoortools.

VIRTUAL OFFICE
Met ons virtueel kantoor profiteer je van een postadres in Almere inclusief postverwerking voor brieven en pakketten. Je virtuele kantoorruimte aanvullen met een inschrijfadres voor de KvK? Ook dat is allemaal mogelijk. Als je kiest voor een virtual office met vestigingsadres voor de KvK kunnen jij en je medewerkers bovendien gebruikmaken van een flexplek inclusief supersnelle wifi in The Club. Mooi meegenomen toch? En dat al vanaf €65,- per maand.

 

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Beschikbaar
vanaf 5 m² tot 2000 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Markerkant 13-10
Postcode
1314 AN
Plaats
Almere
Oplevering
Gestoffeerd, Gemeubileerd
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
Werkplekken

Almere

Markerkant 13
€99,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Almere

P.J. Oudweg 41
€300,- Per maand
Vanaf: 5 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Almere

P.J. Oudweg 41
€300,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand