Bedrijfspand huren in Breda? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Bedrijfspand huren
Diverse units

Breda

Ericssonstraat 2a
€250,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Breda

ericssonstraat 2 B
€300,- Per maand
Vanaf: 35 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Breda

Hazeldonk 6408-6412
Huurprijs op aanvraag
12884 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Breda

Bredaseweg 8
€63,- Per maand
Vanaf: 3 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Breda

Prinsenhil 29
€360,- Per maand
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Breda

Goeseelsstraat 35A
€115,- Per maand
Vanaf: 9 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Breda

Ericssonstraat 2
€287,- Per maand
Vanaf: 21 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand huren in de omgeving van Breda

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Breda? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfsruimte Breda

De Brabantse sfeer en gezelligheid is overal in Breda te proeven. Breda staat niet voor niets bekend als één van de meest voorname steden van West-Brabant. De stad is groot en dat zorgt voor een hoop leven in de brouwerij en ze onderhouden nauwe contacten met elkaar.  Bovendien zorgt dit voor genoeg bedrijfsruimtes, kantoorruimtes en winkelpanden. Hoewel Breda dus qua formaat echt met recht een stad is, voelt de omgang net zo gemoedelijk aan als in een dorp.

Breda Stad

Pluspunten voor ondernemers die zich willen vestigen in Breda

Specifiek voor ondernemers biedt Breda enkele voordelen die andere grote steden in Nederland niet hebben. Bovendien is het vestigingsklimaat er gunstig, want er komen steeds nieuwe gebieden bij waar woningen, kantoorruimtes en bedrijfspanden verschijnen. De mogelijkheden zijn dus ongekend en het aanbod verschilt per week.

Voor ondernemers zijn dit de  grootste pluspunten van Breda:

  1. De centrale ligging: Vanuit Breda is de grens met België erg dichtbij en dankzij de A16 ligt Rotterdam ook binnen handbereik. Ook kun je snel in Tilburg, Etten-Leur, Roosendaal, Eindhoven of Zeeland komen vanuit Breda. Om de stad heen ligt een vierkant van snelwegen en die knooppuntfunctie maakt het dus mogelijk om door heel Nederland handel te kunnen drijven vanuit deze stad.

  2. Het kennisniveau: Inwoners (en potentiële werknemers) van Breda zijn over het algemeen genomen hoog opgeleid en er zijn veel onderwijsinstellingen gevestigd. Zo’n 18 scholen voor hoger onderwijs bevinden zich in Breda. Het is daarmee ook een echte studentenstad geworden met zo’n 27.000 studenten. De stad is door het Instituut voor Nationale Onderwijs Promotie (INOP) en het bestuur van de Nationale OnderwijsWeek gekozen tot Onderwijsstad van het Jaar 2012 en 2013.

Neem contact met ons op

Ben je benieuwd naar het volledige aanbod van huurruimtes in Breda? Klik dan hier!  Als je meer wil weten over het huren van bedrijfspanden in Breda neem dan contact met ons op. Het zelf verhuren van een bedrijfspand in Breda is ook mogelijk bij Huurbieding.nl.