Bedrijfspand Werfplein 5 Zwartewaal
Bedrijfspand Werfplein 5 Zwartewaal
Bedrijfspand Werfplein 5 Zwartewaal

Gelegen op korte afstand van de Rotterdamse Europoort en Botlek gebied treft u een grootschalige bedrijfscomplex met verhard en tevens afgesloten buitenterrein, plaatselijk bekend als Werfplein 5 te Zwartewaal, welke per direct voor verhuur beschikbaar is. Het complex bestaat uit 2 grote bedrijfsloodsen met loodskantoren, een overheaddeur, een functionele vrije hoogte en stelcon vloerplaten.

Tevens is een vrijstaand kantoorgebouw beschikbaar welke o.a. is voorzien van een centrale ontvangst receptie, diverse kantoorruimten en vergaderruimtes. Het bedrijfscomplex is gelegen nabij de Zwartewaalse haven op een kleinschalig bedrijventerrein. De Zwartewaalse haven is een gemeentelijke haven, wat aangesloten is aan de westelijke zijde op het Brielse meer en oostelijke zijde via het Voedingskanaal aansluiting heeft op de rivier de Oude Maas.

Een gedeelte van de bestaande bebouwing worden gesloopt waardoor er een buitenterrein ontstaat van ruim 3.500 m².

METRAGE
Ca. 1.800 m² bedrijfsruimte
Ca. 942 m² kantoorruimte
Ca. 3.500 m² afgesloten buitenterrein

BESTEMMING
Voor het plangebied vigeer momenteel het bestemmingsplan Zwartewaal, dat is vastgesteld op 12 maart 2013 en onherroepelijk sinds 10 mei 2013. In dit bestemmingsplan hebben de betreffende gronden de bestemming Bedrijf met de aanduiding ‘specifieke vorm van bedrijf – steigerbouwbedrijf.

Het bevoegd gezag kan door middel van een omgevingsvergunning afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van de uitoefening van bedrijfsactiviteiten, die zijn opgenomen in categorie 3.1 van de Lijst van bedrijfsactiviteiten, indien deze gelet op de milieubelasting naar aard en invloed op de omgeving gelijkwaardig zijn aan de bedrijfsactiviteiten.
zie tevens: https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0501.zwartewaal-0140/r_NL.IMRO.0501.zwartewaal-0140_2.4.html

OPLEVERINGSNIVEAU
Bedrijfsruimte:
- deels betonnen vloeren en deels stelcon platen;
- overheaddeur;
- gas gestookte heaters;
- goede daglichttoetreding
- verlichting middels TL- armaturen;
- diversen wandcontactdozen;
- kleedruimte en sanitaire voorzieningen;
- pantry;
- brandslanghaspels;

Kantoorruimte:
- systeemplafonds met TL verlichtingsarmaturen;
- bouwkundige indeling middels systeemwanden en gemetselde wanden;
- verwarming middels cv-installatie en radiatoren;
- toiletgroep met dames- en herentoilet op iedere verdieping;
- mechanische afzuiging;
- pantryblok;
- kabelgoten met voorbereiding voor elektra-, data- en telecom-leidingen;
- brandslanghaspels;
- brandmeldinstallatie.

LIGGING
Het object is gelegen in de Gemeente Zwartewaal op een kleinschalig bedrijventerrein, onderdeel uitmakend van de Gemeente Voorne Putten. Zwartewaal is een gemeente in de provincie Zuid Holland. De gemeente heeft circa 2.000 inwoners. Zwartewaal ligt circa 2 km van de Gemeente Brielle en circa 8 km van de Gemeente Spijkenisse.

BEREIKBAARHEID
De dichtstbijzijnde op- en afrit van de provinciale weg ligt op enkele minuten rijafstand. Het betreft de N218 Groene Kruisweg (Spijkenisse — Brielle). Met eigen vervoer is het gebouw daarmee goed bereikbaar.
Met het openbaar vervoer is het object tevens redelijk goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte bevindt zich op loopafstand. De bus verbindt het object met (het station van) Brielle, Hellevoetsluis en Spijkenisse.
Het metro station van Spijkenisse ligt op circa 8 km afstand. Vanaf hier vertrekken metro’s in de richting van Hoogvliet, Schiedam en Rotterdam.

PARKEREN
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

HUURPRIJS
€ 225.000,– per jaar excl. servicekosten en BTW.

SERVICEKOSTEN
Nader overeen te komen.

BTW
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW, zodanig dat kan worden geopteerd voor een belaste (ver)huur. Indien een niet BTW belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURCONTRACT
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 2015.

HUURTERMIJN
in overleg

ZEKERHEIDSTELLING HUUR
Ter meerdere zekerheid van nakoming van zijn verplichtingen zal huurder een bankgarantie stellen bij een erkende Nederlandse bankinstelling, ter grootte van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met BTW.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringang, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI- alle huishoudens (2006 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

AANVAARDING
In overleg.

Huurprijs
€18.750,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
2742 m²
Bedrijfshal oppervlakte
1800 m²
Kantoorruimte oppervlakte
942 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Werfplein 5
Postcode
3238 BH
Plaats
Zwartewaal
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein.

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Spijkenisse

Laanweg 4
€471,- Per maand
Vanaf: 38 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Hellevoetsluis

Christiaan Huygensweg 38
€2.210,- Per maand
Vanaf: 210 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Spijkenisse

Bohrweg 53 - 57
€6.250,- Per maand
780 m²
Bekijk dit pand