Bedrijfspand Bijsterhuizen Zuid 1 Wijchen
Bedrijfspand Bijsterhuizen Zuid 1 Wijchen
Bedrijfspand Bijsterhuizen Zuid 1 Wijchen

Opslagruimte kopen of huren in Wijchen krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox reserveren om te kopen of huren die aan alle moderne eisen voldoet.

Bedrijventerrein Bijsterhuizen te Wijchen
De boxen worden gerealiseerd op een prachtige bedrijfslocatie die is gesitueerd langs de snelweg A326, en tussen de A50 en A73 met snelle toegang tot Wijchen en Nijmegen.
De boxen worden gebouwd nabij de rotonde met de markante kubussen, tegen Nijmegen Zuid. Het mooie en ondernemende Wijchen met en een bovengemiddeld inkomensniveau telt bijna 45.000 inwoners en ligt tegen Nijmegen aan met circa 170.000 inwoners. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie 2 t/m 3.2.

Heeft u interesse in een garage- / bedrijfsbox van Boxcomplex in Wijchen?
Boxcomplex biedt een aantal aantrekkelijke opties voor opslag en als bedrijfsruimte, voor koop, huur of als beleggingsobject met een mooi rendement. Voor meer informatie bel ons of laat uw gegevens achter en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Wijchen is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een Hormann overheaddeur, verlichting en 3 stopcontacten zodat u de box ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt gebruiken. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole, 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De garageboxen zijn uit te breiden met een aantal interessante extra’s, zoals bv. een loopdeur, 2e TL-balk, water, verwarming of een vloercoating.

Afmetingen
Het terrein van Boxcomplex in Wijchen bestaat uit 83 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. Er is momenteel keuze uit diverse boxtypen van 15 m2 tot 42 m2. De hoogte varieert van 2,50 meter tot 6 meter.

De DUBBELE, HOGE type 6 box is extra groot en hoog uitgevoerd, met een verdieping. Deze box bestaat uit 2 lagen van 3x7x3 meter, verbonden door een interne, houten trap die aan de achterzijde van de box is gesitueerd. Het trapgat kan worden afgesloten met een trapluik. De verdieping is goed geïsoleerd en is voorzien van 2 grote draai- kiep ramen en dubbele LED verlichting.

Verder wordt dit type standaard opgeleverd met een afgedopte water aan-/ en afvoer ten behoeve van een pantry en/of toilet. Daarnaast zijn extra voorzieningen zoals o.a. extra stroomvoorziening, airco aansluiting, een loopdeur in de sectionaaldeur en vloeistofdichte vloercoating mogelijk als meerwerk. Door de extra voorzieningen in dit type box is de verdieping eventueel ook te gebruiken als verwarmde opslag, showroom of als kantoorruimte. Daarnaast zit er bij alle type 6 boxen (op 3 na) een eigen parkeerplaats met een afsluitbeugel.

 

Koop
De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld. Heeft u interesse om een box te kopen? Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra. Daarnaast hanteren we een voorschot van €10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Belegging
U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etcetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Huurprijs vanaf
€109,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 17 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Bijsterhuizen Zuid 1
Postcode
6604 LP
Plaats
Wijchen
Oplevering
Casco
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Type 2
18 m²
€169,- per maand
Type 2D
36 m²
€339,- per maand
Type 2DH
36 m²
€389,- per maand
Type 2H
18 m²
€195,- per maand
Type 3
21 m²
€215,- per maand
Type 6
42 m²
€399,- per maand
Type 1-5,5
17 m²
€109,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Wijchen

Bijsterhuizen 3133
€85,- Per m2, per jaar
Vanaf: 60 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Wijchen

Bijsterhuizen 3173 014
€2.100,- Per maand
308 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Nijmegen

Bijsterhuizen 1220
€700,- Per maand
92 m²
Bekijk dit pand