Bedrijfspand Prof. Zeemanweg 6 Waalwijk
Bedrijfspand Prof. Zeemanweg 6 Waalwijk
Bedrijfspand Prof. Zeemanweg 6 Waalwijk

Garageboxen van Boxcomplex in Waalwijk te huur! Opslagruimte kopen of huren in Waalwijk krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox kopen of huren die aan alle moderne eisen voldoet.

Makkelijk te bereiken: Zeer centraal gelegen,
direct achter Piet Klerkx, op de Prof. Zeemanweg 6 te Waalwijk.
De boxen liggen super centraal in Waalwijk, tussen de meubelboulevard met o.a. Piet Klerkx, Leenbakker, Woonexpres en de Karwei en Gamma . Het terrein is goed bereikbaar via de afslag van de provinciale weg N261. Die komt al snel uit op de snelwegen A59, A65 en A58. Kortom, in een omgeving vol bedrijvigheid en centraal met diverse steden in de omgeving.

Een garagebox van Boxcomplex Waalwijk is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een Hormann overheaddeur en 4 stopcontacten zodat u de box ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt gebruiken. De vloer kan worden voorzien van een vloeistofdichte, dubbele epoxyvloer. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole, 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De garageboxen zijn uit te breiden met een aantal interessante extra’s, zoals bv. een loopdeur, 2e TL-balk, internetaansluiting, water, verwarming of een vloercoating. 

Afmetingen
Het terrein van Boxcomplex in Waalwijk bestaat uit 102 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. Momenteel is er keuze uit zeven typen opslagruimte van 9 m2 tot 42 m2. De hoogte bedraagt 2,50 meter of 3 meter. Elke box is 3 meter breed.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Heeft u interesse in een bedrijfsbox van Boxcomplex in Waalwijk?

Koop
De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld. Heeft u interesse om een box te kopen? Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid. aangeboden. 

Belegging
U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etcetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Huurprijs vanaf
€125,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 9 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Prof. Zeemanweg 6
Postcode
5144 NN
Plaats
Waalwijk
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Eigen plekken
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Type 1
9 m²
€125,- per maand
Type 2
18 m²
€199,- per maand
Type 3
21 m²
€219,- per maand
Type 2D
36 m²
€349,- per maand
Type 3D
42 m²
€439,- per maand
Type 1-5,5
16 m²
€129,- per maand
Type 1-5,5B
16 m²
€149,- per maand
Type 3B
23 m²
€255,- per maand
Type 3BBD
42 m²
€499,- per maand
Type 2B
23 m²
€225,- per maand

Meer te huur in de buurt

Winkelpand huren
Diverse units

Kaatsheuvel

Hoofdpoort 1-11
€1.855,- Per maand
Vanaf: 122 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Waalwijk

Energieweg 2
Huurprijs op aanvraag
7133 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Waalwijk

Taxandriaweg 12
€95,- Per m2, per jaar
Vanaf: 166 m²
Bekijk dit pand