Bedrijfspand Loek Nelisenstraat 20 Venray
Bedrijfspand Loek Nelisenstraat 20 Venray
Bedrijfspand Loek Nelisenstraat 20 Venray

Boxcomplex Venray is gelegen op een zeer centrale locatie op business park ‘de Hulst’. Businesspark ‘de Hulst’ is een bedrijvenpark dat zich richt op kleinschalige bedrijven. Het maakt deel uit van industrieterrein ‘de Hulst 1’ waar reeds diverse bedrijven gevestigd zijn. Bedrijventerrein De Hulst onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de N 270 en de A 73. Venray. Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toiletten, camerasysteem ect. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie 2 t/m 3.2.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Venray is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de inhoud beschermd is tegen alle weersomstandigheden, brand en ongewild bezoek. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van ventilatie en elektriciteit zodat u ze ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt huren. De opslagruimtes van Boxcomplex in Venray zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken. 

Het terrein van Boxcomplex in Venray bestaat uit ca. 60 garageboxen gelegen op de begane grond. Alle boxen beschikken over een eigen postbus. Er is keuze uit verschillende typen opslagruimte van 12 m2 tot 42 m2. De hoogte van de boxen is 2,50 of 3 meter, afhankelijk van het type. Alle boxen zijn 3 meter breed.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Koop
De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld. Heeft u interesse om een box te kopen? Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid. 

Belegging
U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etcetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Huurprijs vanaf
€149,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 18 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Loek Nelisenstraat 20
Postcode
5807 GT
Plaats
Venray
Omgeving
De Hulst
Oplevering
Casco
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Type 2
18 m²
€149,- per maand
Type 2D
36 m²
€299,- per maand
Type 3
21 m²
€189,- per maand
Type 3D
42 m²
€375,- per maand
Type 5H
42 m²
€375,- per maand

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren

Venray

De Voorde 3
€255,- Per maand
21 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Venray

Keizersveld 47
€3.375,- Per maand
300 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Venray

Grotestraat 73
€6.585,- Per maand
399 m²
Bekijk dit pand