Kernreactorstraat 38
Veenendaal

3903 LG

Bedrijfspand Kernreactorstraat 38 Veenendaal
Bedrijfspand Kernreactorstraat 38 Veenendaal
Bedrijfspand Kernreactorstraat 38 Veenendaal

Deze bedrijfsruimte van ca. 290 m² met een kantoorruimte van ca. 117 m² is gelegen op het industrieterrein 'Nijverkamp' in Veenendaal en beschikt over een roldeur aan de zijkant met veel draairuimte wat ideaal is voor aan- en afvoer van grote materialen.   Industrieterrein 'Nijverkamp' is een modern bedrijventerrein wat zeer gunstig is gelegen. De aansluiting op Rondweg-Oost is goed waardoor de snelweg A12 snel en gemakkelijk te bereiken is. Vanaf hier zit u zeer snel op de A30 en de A50 wat ervoor zorgt dat zowel het zuiden van het land als de randstad snel te bereiken zijn. Ook het centrum van Veenendaal met al haar voorzieningen is gemakkelijk en snel te bereiken. Het treinstation Veenendaal-Centrum en Veenendaal-De Klomp.

Indeling
Via de hoofdentree verkrijgt u toegang tot de bedrijfsruimte welke voorzien is van een overheaddeur en krachtstroom. Via de vaste trapopgang naar de eerste verdieping zijn een viertal kantoorruimtes te bereiken. Op het buitenterrein is voldoende ruimte om auto's te parkeren.

Vloeroppervlakte
Ca. 290 m² bedrijfsruimte en ca. 117 m² kantoorruimte.

Beschikbaarheid
Per direct.

Huurprijs
€ 3.250,- excl. btw per maand.

Parkeren
Parkeervoorzieningen op eigen terrein aanwezig.

BTW
Het uitgangspunt is btw belaste verhuur. Indien huurder de btw niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.\

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Servicekosten
Deze bedragen €50,- excl. btw per maand. ACV veegt 1x per 4 weken het buitenterrein schoon. Verder is huurder voor eigen rekening en risico direct contractant bij de openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief servicekosten en btw.

Overige condities
Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens, tekeningen en schaal kunnen geen aanspraken worden ontleend. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een vrijblijvende uitnodiging om in onderhandeling te treden.

Huurprijs
€3.250,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
407 m²
Bedrijfshal oppervlakte
290 m²
Kantoorruimte oppervlakte
117 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Kernreactorstraat 38
Postcode
3903 LG
Plaats
Veenendaal
Omgeving
Nijverkamp
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein

Meer te huur in de buurt

Winkelpand huren

Veenendaal

Brouwersgracht 67
€1.792,- Per maand
120 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren
Diverse units

Veenendaal

De Corridor Passage 9
€1.242,- Per maand
Vanaf: 83 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren
Diverse units

Veenendaal

Corridor 1
Huurprijs op aanvraag Per maand
Vanaf: 80 m²
Bekijk dit pand