Lovense Kanaaldijk 88 en 90
Tilburg

5015 AK

Bedrijfspand Lovense Kanaaldijk 88 en 90 Tilburg
Bedrijfspand Lovense Kanaaldijk 88 en 90 Tilburg
Bedrijfspand Lovense Kanaaldijk 88 en 90 Tilburg

Opslagruimte kopen of huren in Tilburg krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox kopen of huren die aan alle moderne eisen voldoet.

Boxcomplex Tilburg is gelegen aan het Wilhelmina kanaal aan de Lovense Kanaaldijk, met snelle toegang tot de Ringbanen, Randwegen, de A58 en N65 en op korte afstand van het centrum. Het kavel is gesitueerd langs de Bosscheweg met snelle toegang tot de Ringbanen, Randwegen en A58 en N65 en op korte afstand van het centrum.
Tilburg ligt met 215.000 inwoners centraal in het hart van “Brabantstad” tussen Eindhoven, Den Bosch en Breda.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Tilburg is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een Hormann overheaddeur, verlichting en 4 stopcontacten zodat u de box ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt gebruiken. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole, 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten.

Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De garageboxen zijn uit te breiden met een aantal interessante extra’s, zoals bv. een loopdeur, 2e TL-balk, internetaansluiting, water, verwarming of een vloercoating. 

Afmetingen
Het terrein van Boxcomplex in Tilburg bestaat uit 113 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. Momenteel is er keuze uit vier typen opslagruimte van 18 m2 tot 42 m2. De hoogte bedraagt 2,50 meter of 3 meter. Elke box is 3 meter breed.

Huurtermijn
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Koop
De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld. Heeft u interesse om een box te kopen? Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.

Belegging
U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etcetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Huurprijs vanaf
€185,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 18 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Lovense Kanaaldijk 88 en 90
Postcode
5015 AK
Plaats
Tilburg
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Op eigen terrein
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Type 2
18 m²
€185,- per maand
Type 3
21 m²
€235,- per maand
Type 2D
36 m²
€359,- per maand
Type 3D
42 m²
€469,- per maand
Type 3DD
42 m²
€625,- per maand
Type 2H3
20 m²
€199,- per maand

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren
Diverse units

Tilburg

de Kroonstraat 38
€2.500,- Per maand
Vanaf: 300 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
Diverse units

Tilburg

Ringbaan-Oost 152
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Tilburg

Hart van Brabantlaan 12-14-16
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand