Bedrijfspand Buitenbulkweg 74 Tiel
Bedrijfspand Buitenbulkweg 74 Tiel
Bedrijfspand Buitenbulkweg 74 Tiel

Opslag- of werkruimte huren of kopen in Tiel kan binnenkort met de nieuw te bouwen bedrijfs- / garageboxen van Boxcomplex. Tiel is gelegen in de provincie Gelderland en heeft als gemeente een kleine 42.000 inwoners. 

Boxcomplex Tiel wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein ‘Latenstein’ tegenover de Praxis en nabij de Gamma. De bereikbaarheid is uitstekend de locatie is op steenworp afstand van de afrit 33 Tiel van de A15. 

Het complex bestaat uit 88 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die volledig aansluiten bij de enorme vraag van de kleine ondernemer naar betaalbare opslag c.q. werkruimte. 

Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toiletten, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het  mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van uw bedrijf. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 3.1.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Tiel is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en  stopcontacten zodat de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte gebruikt kan worden. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De opslagruimtes van Boxcomplex in Tiel zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken.

Afmetingen:
Het terrein van Boxcomplex in Tiel bestaat uit 88 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De boxen zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Er is keuze uit verschillende groottes, van 9 m² tot 42 m². De hoogte van de boxen is 2,5 m of 3 m; de breedte van de boxen is 3 meter, een enkeling is 3,5 meter breed.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Koop
De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld. Heeft u interesse om een box te kopen? Neem dan contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid. Wanneer uw gewenste garagebox momenteel niet te koop beschikbaar is, nemen we uiteraard graag uw gegevens op onze wachtlijst op.

Beleggingen
U kunt een garagebox ook beschouwen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te laten verhuren. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige tarieven van deze investering.

 

Huurprijs vanaf
€99,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 9 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Buitenbulkweg 74
Postcode
4005 LA
Plaats
Tiel
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Type 3D
42 m²
€455,- per maand
Type 2H3
39 m²
€415,- per maand
Type 1-5
16 m²
€125,- per maand
Type 1-45
14 m²
€99,- per maand
Type 2
18 m²
€185,- per maand
Type 3
21 m²
€229,- per maand
Type 1
9 m²
€105,- per maand
Type 2HD
36 m²
€445,- per maand
Type 2 Verd
18 m²
€135,- per maand
Type 2H
18 m²
€219,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Tiel

Appelboogerd 2-6
€305,- Per m2, per jaar
Vanaf: 10 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Tiel

Laan van Westroijen 6
€185,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Tiel

Marconistraat 32 - 36
€2.500,- Per maand
Vanaf: 585 m²
Bekijk dit pand