Bedrijfspand Tinnegieter 1 Stadskanaal
Bedrijfspand Tinnegieter 1 Stadskanaal
Bedrijfspand Tinnegieter 1 Stadskanaal

Opslag- of werkruimte huren of kopen in Stadskanaal kan binnenkort met de nieuw te bouwen bedrijfs- / garageboxen van Boxcomplex. Stadskanaal is gelegen in de provincie Groningen en heeft als gemeente ruim 31.500 inwoners.

Bedrijvenpark Stadskanaal is gelegen aan de Oostzijde van Stadskanaal op een steenworp afstand van de afslag van de N366 en de N374. Dit bedrijvenpark is het grootste bedrijventerrein van de gemeente Stadskanaal. Boxcomplex Stadskanaal wordt gerealiseerd op zichtlocatie van de drukke Nautilusweg.

Het complex bestaat uit 69 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die volledig aansluiten bij de enorme vraag van de kleine ondernemer naar betaalbare opslag c.q. werkruimte.

Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toiletten, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van uw bedrijf. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 2.

Hoogwaardige bedrijfsruimtes
Een garagebox van Boxcomplex Stadskanaal is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte gebruikt kan worden. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De opslagruimtes van Boxcomplex in Stadskanaal zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken.

Afmeting
Het terrein van Boxcomplex in Stadskanaal bestaat uit 69 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De boxen zijn allemaal gelegen op de begane grond. Er is keuze uit verschillende groottes, van 18 m² tot 42 m². De hoogte van de boxen is 2,5 m of 3 m; de breedte van de boxen is 3 meter, een enkeling is 3,5 meter breed.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Koop
De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld.
Heeft u interesse om een box te kopen? Bekijk de plattegrondtekening onderaan deze pagina voor een overzicht van de actuele beschikbaarheid.
Wanneer uw gewenste garagebox momenteel niet te koop beschikbaar is, nemen we uiteraard graag uw gegevens op onze wachtlijst op.

Belegging
U kunt een garagebox ook beschouwen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te laten verhuren. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige tarieven van deze investering.

 

Huurprijs vanaf
€125,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 18 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Tinnegieter 1
Postcode
9502 EX
Plaats
Stadskanaal
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Eigen parkeerplaatsen
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Type 2
18 m²
€125,- per maand
Type 3
21 m²
€159,- per maand
Type 3D
42 m²
€319,- per maand
Type 2D
36 m²
€249,- per maand
Type 2B
21 m²
€149,- per maand
Type 3B
25 m²
€195,- per maand

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren
Diverse units

Stadskanaal

Glasblazer 11
€125,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
Diverse units

Stadskanaal

Handelsstraat 23
€45,- Per maand
Vanaf: 2 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Veendam

Van Stolbergweg 197
Huurprijs op aanvraag
365 m²
Bekijk dit pand