Bedrijfspand Tupolevlaan 81-99 Schiphol-rijk
Bedrijfspand Tupolevlaan 81-99 Schiphol-rijk
Bedrijfspand Tupolevlaan 81-99 Schiphol-rijk

In het souterrain in een volledig gemoderniseerd eigentijds kantoorgebouw is momenteel een bedrijfsruimte te huur met een oppervlakte van respectievelijk ca. 144 m².  De bedrijfsruimte heeft de mogelijkheid om een volledig eigen entree te creëren en er zijn ruime parkeervoorzieningen aanwezig. De ruimte wordt in casco staat aangeboden. Indien gewenst bestaat er de mogelijkheid om de ruimte volledig afgebouwd opgeleverd te krijgen. Hierover kunt u in gesprek met de verhuurder.

Ligging
RichPort Park Schiphol-Rijk is een kantorenpark in een zeer verzorgde omgeving met ruim opgezette waterpartijen en bijbehorende groenvoorzieningen. In het park bevinden zich drie hotels, waaronder het Radisson Blu hotel met onder meer diverse vergaderfaciliteiten en een bar/restaurant. De hotels hebben shuttlebusdiensten van- en naar de Luchthaven Schiphol. Tevens heeft het bedrijf CompaNanny een vestiging met een kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang (compananny.nl). Het park heeft daarnaast een parkmanagement-organisatie. Kenmerkend hiervoor is een gecoördineerd, gezamenlijk gebruik van alle faciliteiten op een bedrijventerrein. Diensten als het onderhoud van de openbare- en private terreinen, de groen- en watervoorzieningen en beveiliging worden door het parkmanagement.

Bereikbaarheid
Het kantorenpark ligt aan de voet van de afrit van de Rijksweg A4/A44/A5 richting Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam aan de N201. Daarnaast is de locatie eenvoudig te bereiken vanaf de A9 en vanuit Amstelveen. De Luchthaven Schiphol en het treinstation Hoofddorp zijn zowel met de auto als met het openbaar vervoer binnen enkele minuten bereikbaar. Het openbaar vervoer van- en naar RichPort Park Schiphol-Rijk wordt verzorgd door Connexxion en R-Net. Aan de entree van het park (kruising Fokkerweg/Kruisweg), op steenworp afstand van de kantoren, ligt “Knooppunt Schiphol Zuid” waar in de spits iedere 7 minuten en na de spits iedere 15 minuten een bus stopt, te weten Connexxion Cirkellijn 180/181en R-Net buslijn 340 en van waaruit via (deels) autonome busbanen de hele regio Schiphol, Amsterdam en Hoofddorp bereikbaar is. Nadere informatie treft u aan op vervoerregio.nl.

Huurprijs
140 euro per m2 per jaar ex btw en ex servicekosten ex btw;
Drie parkeerplekken tegen 750 euro per plaats per jaar ex btw

Looptijd
5 jaar

Opzegtermijn
12 maanden vooraf

Jaarlijkse indexatie (alle huishoudens CPI = 100)

Huurprijs
€1.680,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
144 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Servicekosten
Exclusief
Adres
Tupolevlaan 81-99
Postcode
1119 PA
Plaats
Schiphol-rijk
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Ruime parkeervoorzieningen

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Schiphol-rijk

Tupolevlaan 2-24
€145,- Per m2, per jaar
Vanaf: 500 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Schiphol-rijk

Tupolevlaan 41 - 63
€5.297,- Per maand
454 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Schiphol-rijk

Boeingavenue 275
€23.000,- Per maand
2128 m²
Bekijk dit pand