Bedrijfspand Folkstoneweg 65 Schiphol

Snel beschikbare logistieke opportuniteit vlakbij Amsterdam – voor snelle beslissers. Sommige kansen vereisen een snelle beslissing. Dit distributiecentrum in Schiphol is er zo eentje. Het magazijn is reeds beschikbaar op 1 oktober 2021 – en het is een logistieke opportuniteit die je niet wilt missen.

Op zoek naar een snel beschikbaar magazijn op een A+ locatie, in het hart van de Europese economie en met uitstekende toegang tot snelwegen én luchtverkeer? Bekijk dit pareltje, gelegen naast Schiphol Airport. Contacteer Sven Waalwijk voor meer informatie over dit gebouw – of lees er hier alles over.

Magazijn te huur Schiphol: wat mag je verwachten?
Eerst en vooral: ruimte. Dit snel beschikbare distributiecentrum beschikt over 6.000 m² aan magazijnruimte, 2.500 m² aan kantoorruimte én een additionele mezzanine van 320 m². Buiten is er parking voorzien voor niet minder dan 21 vrachtwagens en 82 auto’s, zodat je alle parkeerruimte hebt om je chauffeurs comfortabel te ontvangen. Dit gekoelde magazijn, met een plafondhoogte tussen de 6 en 7 meter, biedt dan ook een wereld aan mogelijkheden.

Met 14 laad- en loskades en 2 gelijkvloerse deuren heb je alles in handen om je logistiek vlot uit te rollen. Er zijn bovendien 2 bijkomende kades aanwezig, die voorzien zijn van schaarliften voor luchtvrachtpaletten. Zo neemt je logistiek meteen een hoge vlucht!

Magazijn te huur Amsterdam: even inzoomen op de locatie
Amsterdam is het bruisende hart van de Nederlandse economie. Maar vooral: het is de gedroomde toegangspoort tot de Europese en wereldwijde markt. Je toekomstige magazijn is perfect gelegen, naast Schiphol Airport. Dat maakt het een uitstekende keuze voor ondernemers die weg- en luchtverkeer combineren in hun logistieke keten.

Het wegennetwerk rond Amsterdam stuurt je chauffeurs op weg naar alle uithoeken van het continent. Met de N201 vlakbij, zit je in geen tijd op de A4 en alle andere belangrijke snelwegen. Kortom, dit magazijn in Amsterdam is gelegen op een perfecte locatie voor jouw logistieke strategie.

Huurprijs
€66.079,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
8845 m²
Bedrijfshal oppervlakte
6271 m²
Kantoorruimte oppervlakte
2574 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Folkstoneweg 65
Postcode
1118 LN
Plaats
Schiphol

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
diverse units

Schiphol

Folkstoneweg 2-56
€438,- Per maand
Vanaf: 35 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Schiphol-rijk

Tupolevlaan 2-24
€140,- Per m2, per jaar
Vanaf: 500 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Schiphol-rijk

Tupolevlaan 81-99
€1.680,- Per maand
144 m²
Bekijk dit pand