Bedrijfspand De Hanze 14 Roermond
Bedrijfspand De Hanze 14 Roermond
Bedrijfspand De Hanze 14 Roermond

Bedrijfs- of garageboxen te huur in Roermond. Opslag- of werkruimte kopen of huren in Roermond krijgt een nieuwe dimensie met de garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox kopen of huren die aan alle moderne eisen voldoet. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 3.2.

Roermond (met bijna 60.000 inwoners en een bovengemiddeld inkomensniveau) bezit vanouds een zekere standing. Het is altijd een belangrijke handelsstad geweest en werd in de 19e eeuw ook een industriestad. Naast de industriële, heeft Roermond ook een regionale verzorgingsfunctie, waaronder middenstand en onderwijs. Roermond is een toeristische stad en dankt dit met name aan het winkelaanbod en aan de Maasplassen. Deze plassen, die ontstaan zijn door het baggeren van grind, worden vooral in de zomer gebruikt door de vele waterrecreanten en (o.a. Duitse) toeristen. Verder is er het Designer Outlet Center gevestigd, een van de grootste winkelcentra van Nederland.

Bedrijventerrein De Hanze, Roermond
De boxen worden gerealiseerd op een prachtige zichtlocatie, langs de doorgaande Maastrichterweg / Rijksweg N273 (ten zuiden van Roermond) direct naast de afslagen van de A73 (Venlo – Nijmegen) en de A2 (Maastricht – Eindhoven). Het mooie centrum van Roermond is snel bereikbaar op 2,5 KM afstand.

Een garagebox van Boxcomplex Roermond is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een Hormann overheaddeur, verlichting en 4 stopcontacten zodat u de box ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt gebruiken. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole, 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten.

Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De garageboxen zijn uit te breiden met een aantal interessante extra’s, zoals bv. een loopdeur, 2e TL-balk, water, verwarming of een vloercoating. 

Afmetingen
Het terrein van Boxcomplex in Roermond bestaat uit 99 garageboxen (fase 1) die overzichtelijk zijn opgesteld. Er is momenteel keuze uit maar liefst 5 boxtypen van 15 m2 tot 42 m2. De hoogte varieert van 2,50 meter tot 3 meter.

Koop
De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld. Heeft u interesse om een box te kopen? Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Belegging
U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etcetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Huurprijs vanaf
€125,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 12 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
De Hanze 14
Postcode
6041 PA
Plaats
Roermond
Omgeving
De Hanze
Oplevering
Casco
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Type 1.4
12 m²
€125,- per maand
Type 2
18 m²
€169,- per maand
Type 2B
21 m²
€199,- per maand
Type 3
21 m²
€215,- per maand
Type 3B
25 m²
€245,- per maand
Type 2D
36 m²
€339,- per maand
Type 3D
42 m²
€429,- per maand

Meer te huur in de buurt

Werkplek huren
Werkplekken

Roermond

Looskade 20
€79,- Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Roermond

Slachthuisstraat 31-35
€2.855,- Per maand
274 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Roermond

Boven de Wolfskuil 3
€580,- Per maand
Vanaf: 20 m²
Bekijk dit pand