Bedrijfspand Zeeheld 8 Oss
Bedrijfspand Zeeheld 8 Oss
Bedrijfspand Zeeheld 8 Oss

Garageboxen in Oss te huur! Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Oss. Oss is gelegen in Noord-Brabant tussen Nijmegen en Den Bosch en heeft een meer dan 90.000 inwoners. Een mooie locatie voor dit complex.

Het park in Oss wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein Moleneind-Landweer te Oss. De locatie is zeer goed te bereiken via de Kantsingel, de hoofdader van Oss en nabij de snelwegen A50 en A59.

Het complex bestaat uit 98 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die volledig aansluiten bij de enorme vraag van de kleine ondernemer naar betaalbare opslag c.q. werkruimte. 

Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toiletten, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het  mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van uw bedrijf. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieu categorie t/m 1 met vrijstelling van 2, conform inrichtingsplan.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Oss is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een Hormann overheaddeur, verlichting en  stopcontacten zodat u de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte kunt gebruiken. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De opslagruimtes van Boxcomplex in Oss zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken.

Afmetingen
Het terrein van Boxcomplex in Oss bestaat uit 98 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De boxen zijn allemaal gelegen op de begane grond en er is keuze uit verschillende groottes, van 9 m² tot 42 m². De hoogte van de boxen is 2,5 m of 3 m; de breedte van alle boxen is 3 meter.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Koop
De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld. Heeft u interesse om een box te kopen? Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid. 

Belegging
U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etcetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Huurprijs vanaf
€119,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 9 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Zeeheld 8
Postcode
5349 AJ
Plaats
Oss
Omgeving
Moleneind-Landweer
Oplevering
Casco
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Type 2
18 m²
€175,- per maand
Type 2D
36 m²
€349,- per maand
Type 1
9 m²
€119,- per maand
Type 3
21 m²
€219,- per maand
Type 3D
42 m²
€439,- per maand
Type 2H
18 m²
€199,- per maand

Meer te huur in de buurt

Self storage huren
Diverse units

Oss

Galliërsweg 49
€9,- Per maand
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Uden

Oostwijk 1
€155,- Per maand
Vanaf: 15 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren
Diverse units

Uden

Galerij 9
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 250 m²
Bekijk dit pand