Bedrijfspand Loek Nelisenstraat 20 Oostrum
Bedrijfspand Loek Nelisenstraat 20 Oostrum
Bedrijfspand Loek Nelisenstraat 20 Oostrum

Boxcomplex Venray is gelegen op een zeer centrale locatie op business park ‘de Hulst’. Businesspark ‘de Hulst’ is een bedrijvenpark dat zich richt op kleinschalige bedrijven. Het maakt deel uit van industrieterrein ‘de Hulst 1’ waar reeds diverse bedrijven gevestigd zijn. Bedrijventerrein De Hulst onderscheidt zich door de uitstekende bereikbaarheid via de N 270 en de A 73. Venray.
Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toiletten, camerasysteem ect. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie 2 t/m 3.2.

Een garagebox van Boxcomplex Venray is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de inhoud beschermd is tegen alle weersomstandigheden, brand en ongewild bezoek. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van ventilatie en elektriciteit zodat u ze ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt huren. De opslagruimtes van Boxcomplex in Venray zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken.

Het terrein van Boxcomplex in Venray bestaat uit ca. 60 garageboxen gelegen op de begane grond. Alle boxen beschikken over een eigen postbus en intercom. Er is keuze uit verschillende typen opslagruimte van 12 m2 tot 42 m2. De hoogte van de boxen is 2,50 of 3 meter, afhankelijk van het type. Alle boxen zijn 3 meter breed.

 

Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

Enkel de boxen met een huurprijs worden daadwerkelijk te huur aangeboden.

Huurtermijn
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Koop
De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld. Heeft u interesse om een box te kopen? Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid. 

Belegging
U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etcetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Huurprijs vanaf
€149,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 18 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Loek Nelisenstraat 20
Postcode
5807 GT
Plaats
Oostrum
Omgeving
De Hulst
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Op het terrein
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Boxcomplex type 2
18 m²
€149,- per maand
Boxcomplex type 2D + loopdeur
36 m²
€299,- per maand
Boxcomplex type 3
21 m²
€189,- per maand
Boxcomplex type 3D
42 m²
€375,- per maand

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren
Diverse units

Deurne

Helmondseweg 111a
€179,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Helmond

Graandijk 1
€87.500,- Per maand
14426 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Helmond

Waterbeemd 2B
Huurprijs op aanvraag
Vanaf: 5 m²
Bekijk dit pand