Bedrijfspand huren in Maastricht? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Bedrijfspand huren
Diverse units

Maastricht

Europalaan 27
€2.083,- Per maand
Vanaf: 500 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand huren in de omgeving van Maastricht

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Maastricht? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfspand huren in Maastricht

Maastricht is de sfeervolle hoofdstad van Limburg. Er wordt volop geonderneemd in de stad en dat is vooral te danken aan de gunstige ligging tussen Duitsland en België. Heel wat bedrijven zijn al gevestigd in Maastricht, zoals Vodafone, VDL Nedcar en DSM. Maastricht is daarom de perfecte locatie om een bedrijfsruimte te huren of te verhuren. Benieuwd hoe dat werkt? Klik dan hier!

Gemakkelijk ondernemen in het buitenland

Onderneemt jouw bedrijf ook in Duitsland of België? Dan is Maastricht een uitstekende plek om in te ondernemen. Deze landen liggen binnen handbereik, waardoor je makkelijk zaken doet in de buurlanden. Ook voor bedrijven die zich op Nederland richten is Maastricht een goede vestigingsplaats. De gemeente van Maastricht investeert veel in het verbeteren van het ondernemersklimaat in de regio.

De beste voordelen van ondernemen in Maastricht:

  • Perfecte ligging tussen België en Duitsland
  • Klassieke vestigingsplaats voor ondernemers en starters
  • Betrokken gemeente en stimulerende ondernemersverenigingen

Wat heeft Maastricht zelf te bieden?

Maastricht is niet alleen voordelig op ondernemersgebied. In de bruisende binnenstad is er genoeg te doen. Naast de vele eetgelegenheden zorgen de historische gebouwen voor veel sfeer in de stad. Denk hierbij aan de Sint Servaasbasiliek, het stadhuis en De Helpoort.

Hoe is de bereikbaarheid in Maastricht?

Ondanks dat Maastricht in het zuidelijkste gedeelte van Nederland ligt, is de bereikbaarheid van de stad uitstekend. De historische stad is goed bereikbaar met de auto via de A2. Ook is Maastricht te bereiken met de trein. Er rijden dagelijks treinen naar steden, zoals Utrecht en Amsterdam.

Bedrijfsruimte huren in Maastricht?

Op Huurbieding.nl is een breed aanbod te vinden van bedrijfspanden in verschillende oppervlaktes. Heb jij vragen over ons aanbod of wil je graag meer informatie over een van onze bedrijfsruimtes?


Neem dan contact met ons op.

Naast bedrijfsruimtes hebben wij ook een mooi aanbod van kantoorpanden en winkelruimtes in de stad Maastricht.