Bedrijfspand huren in Lelystad? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Bedrijfspand huren

Lelystad

Albert Einsteinweg 5
€31.792,- Per maand
5800 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Lelystad

Artemisweg 115 H/K
€2.750,- Per maand
323 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Lelystad

Minervaweg 5
€8,- Per maand
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Lelystad? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfspand huren in Lelystad

Op zoek naar een bedrijfspand in Lelystad? Dan bent u bij Huurbieding aan het juiste adres. Of moeten we zeggen, adressen! Lelystad is een stad in opkomst. Het is voornamelijk een grote kans voor beginnende ondernemers om te starten in deze moderne stad. Nieuwe woonontwikkelingen en een inhaalrace van bedrijven in de stad in de buurt van Utrecht en Amsterdam maken hun opmars. Niet zo gek dat veel jonge ondernemers hun biezem pakken en vertrekken naar de moderne vestigingen in Lelystad Centrum. 

Ruimte om te werken in Lelystad

Lelystad is de nieuwe stad waar nog ruimte is voor iedereen die wilt ondernemen. Ruimte om te leven en ruimte om te groeien. Nergens kan het beter dan in Lelystad. Deze stad vroeg om de natuur en die kreeg het. Naast verschillende natuurparken en ruimtelijke gebieden biedt Lelystad genoeg ruimte om te ondernemen. Het groeiende stadshart bruist en wilt vooruit. In en rondom het centrum vind je dan ook verschillende kantoorpanden. 

Ondernemen in het nieuwe stukje Nederland

"In Lelystad is het menens!" Dit roepen de lokale kranten. Daar waar de overheid veel meer een rol krijgt in de bedrijfscultuur, gaat Lelystad er alleen maar op vooruit. Met de schouders eronder. Dit merk je in de bedrijfscultuur in de werlvarende en vooral opkomende stad! 

Maak het verschil in Lelystad, omdat:

  • er een divers aanbod is van beschikbare bedrijfspanden en bedrijventerreinden
  • Amsterdam slechts op 40 min. afstand is
  • er uitstekende weg-, water-, spoor- en luchtverbindingen zijn
  • je profiteert van scherpe grondprijzen

Bedrijfsruimte of pand gezocht in Lelystad?

Op Huurbieding.nl vind je verschillende bedrijfspanden, kantoorpanden en winkelpanden in Lelystad. Neem eens contact met ons op, of kies een mooi pand op ons online platform. Je komt direct in contact met de verhuurder en bepaald samen de huurprijs. Onze bedrijfspanden zijn zowel geschikt voor starters als voor ervaren ondernemers. Wacht niet langer en kies jouw ideale bedrijfsruimte in onze modernste provincie!