Bedrijfspand Rooseveltstraat 6 Leiden
Bedrijfspand Rooseveltstraat 6 Leiden
Bedrijfspand Rooseveltstraat 6 Leiden

Op zoek naar veilige en betaalbare opslagruimte in Leiden? Zoek niet verder dan City Hub! Onze self-storage biedt diverse mogelijkheden voor zakelijke stalling, waaronder Laad palen voor elektrische voertuigen zoals fietsen, auto’s en motoren Of u nu uw kantoor renoveert of uw bedrijf uitbreidt, wij hebben de ruimte die u nodig heeft.

Bij City Hub geloven we in het efficiënter en effectiever maken van stedelijk vervoer en opslagbeheer. Daarom bieden wij een slim magazijn aan de rand van de stad, waar u goederen kunt laten overnachten en wij deze dagelijks in kleine porties bij uw klanten afleveren. Bovendien geeft onze goede software u real-time inzicht in waar uw goederen zich bevinden.

Of u nu pallet opslag, kleine eenheden, omgevings- of koel- en vriesopties, gedeelde ruimtes of gesloten ruimte nodig heeft, wij kunnen een oplossing op maat bieden die aan uw behoeften voldoet. We bieden ook voorraad beheerdiensten, nemen de levering namens u aan en bevoorraden uw winkel op aanvraag. En als u een webshop heeft, kunnen wij bestellingen direct verwerken en verzenden naar uw klanten, terwijl wij u op de hoogte houden van uw voorraadniveaus.

Onze opslagruimtes zijn 24/7 beveiligd, dus u kunt er zeker van zijn dat uw bezittingen veilig en goed onderhouden zijn. We bieden verhuur mogelijkheden voor zowel korte als lange termijn, waardoor het gemakkelijk voor u is om goederen op te slaan die u niet regelmatig nodig heeft, zoals retourgoederen of oude/nieuwe inventaris.

Onze locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en we hebben zelfs laad docks voor uw gemak.

U hoeft ons niet op ons woord te geloven - kom langs bij City Hub voor een vrijblijvende rondleiding en ervaar zelf hoe eenvoudig, veilig en betaalbaar het huren van opslagruimte kan zijn. Onze vestigingsmanager Menno leidt je graag rond en beantwoordt al je vragen. Vraag vandaag nog uw offerte voor opslag in Leiden aan en maak een afspraak - de koffie staat altijd klaar!

Huurprijs vanaf
€23,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
1 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Rooseveltstraat 6
Postcode
2321 BM
Plaats
Leiden
Oplevering
Casco
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Opslagruimte 1
23 m²
€403,- per maand
Opslagruimte 2
30 m²
€525,- per maand
Instap box
1 m²
€23,- per maand
Bedrijfsruimte
100 m²
€1.900,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Leiden

Pompoenweg 3-15
€155,- Per m2, per jaar
Vanaf: 30 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Leiden

Kanaalpark 157
€335,- Per maand
Vanaf: 12 m²
Bekijk dit pand
Werkplek huren
Werkplekken

Leiden

Kanaalpark 140
Huurprijs op aanvraag Per maand
Prijs per werkplek per persoon
Bekijk dit pand