Bedrijfspand Jupiterweg 19A Leeuwarden
Bedrijfspand Jupiterweg 19A Leeuwarden
Bedrijfspand Jupiterweg 19A Leeuwarden

Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Leeuwarden te huur!

Opslag- of werkruimte huren in Leeuwarden kan binnenkort met de nieuw te bouwen bedrijfs- / garageboxen van Boxcomplex. Leeuwarden is de hoofdstad van Friesland en heeft ruim 90.000 inwoners. Met de naast gelegen dorpen komt dit aantal zelfs op ruim 150.000. Ruim 10% van deze inwoners is ZZP-er, een top locatie voor een dit complex!

Boxcomplex Leeuwarden wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein De Hemrik op zichtlocatie van de drukke Anne Vondelingenweg. De bereikbaarheid is uitstekend de locatie is op steenworp afstand van de N355 en het centrum van Leeuwarden.

Het complex bestaat uit 116 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die volledig aansluiten bij de enorme vraag van de kleine ondernemer naar betaalbare opslag c.q. werkruimte. 

Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toiletten, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het  mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van uw bedrijf. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 4.2

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Leeuwarden is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte gebruikt kan worden. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Er zijn zelfs sanitaire voorzieningen met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De opslagruimtes van Boxcomplex in Leeuwarden zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken. Afmetingen

Het terrein van Boxcomplex in Leeuwarden bestaat uit 116 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De boxen zijn verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Er is keuze uit verschillende groottes, van 13,5 m² tot 42 m². De hoogte van de boxen is 2,5 m of 3 m; de breedte van de boxen is 3 meter, een enkeling is 3,5 meter breed.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend. Koop
De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld.
Heeft u interesse om een box te kopen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Huurprijs vanaf
€95,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 14 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Jupiterweg 19A
Postcode
8938 AD
Plaats
Leeuwarden
Omgeving
De Hemrik
Oplevering
Casco
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Boxcomplex type 1-5,5
17 m²
€115,- per maand
Boxcomplex type 1-4,5
14 m²
€95,- per maand
Boxcomplex type 1-5
15 m²
€115,- per maand
Boxcomplex type 2
18 m²
€145,- per maand
Boxcomplex type 3
21 m²
€185,- per maand
Boxcomplex type 2HD
36 m²
€325,- per maand
Boxcomplex type 3D
42 m²
€368,- per maand

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren
Diverse units

Leeuwarden

Neptunusweg 4-18
€3.903,- Per maand
Vanaf: 1338 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Leeuwarden

Ouddeelstraat 7A
€155,- Per maand
Vanaf: 16 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren
Diverse units

Leeuwarden

Lieuwenburg 75-186
€1.550,- Per maand
Vanaf: 107 m²
Bekijk dit pand