Bedrijfspand huren in Leeuwarden? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Bedrijfspand huren
Diverse units

Leeuwarden

Lange Marktstraat 11
€35,- Per maand
Vanaf: 2 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Leeuwarden

Jupiterweg 19A
€95,- Per maand
Vanaf: 14 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Leeuwarden

James Wattstraat 4
€334,- Per maand
Vanaf: 12 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Leeuwarden

Neptunusweg 4-18
€3.903,- Per maand
Vanaf: 1338 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand huren in de omgeving van Leeuwarden

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Leeuwarden? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfspand Leeuwarden

Leeuwarden, in de volksmond ook wel Ljouwert of Liwwadden genoemd, is een bruisende stad in het noorden van het land. Toch voelt de stad net als een dorp. Dit maakt Leeuwarden perfect voor als je wil ondernemen in een stad die alles te bieden heeft, maar waar je niet continue in de file staat. Naast de uitstekende bereikbaarheid en het gunstige ondernemersklimaat is Leeuwarden een prima locatie om een bedrijfspand te huren.

Culturele hoofdstad

Leeuwarden is een van de oudste steden van Nederland. De stad zit vol met historische pareltjes, zoals de Oldehove, De Blokhuispoort en de Museumhaven die zorgen voor de voor de gezellige sfeer in de stad. Voor de ondernemers die graag buiten hun bedrijfspand een pauze houden zijn er genoeg restaurants en cafés te vinden in de historische binnenstad.

Onbezorgd ondernemen in Leeuwarden

Leeuwarden heeft een levendig ondernemersklimaat. Er zijn daarom veel vestigingsmogelijkheden voor ondernemers. De gemeente investeert veel in het verbeteren van het ondernemersklimaat. Er is bijvoorbeeld een ondernemersloket waar je als starter geholpen wordt. Zo krijg je gemakkelijk antwoord op al jouw ondernemersvragen.

Hoe is de bereikbaarheid in de Friese hoofdstad?

Ondanks dat Leeuwarden zich in het noorden van het land bevindt, is de bereikbaarheid uitstekend. Met de auto ben je in anderhalf uur in Amsterdam. Bovendien zijn er genoeg P+R locaties. Je parkeert je auto voordelig in de stad, waarna je de rest van je reis met het openbaar vervoer vervolgd.

Bedrijfsruimte huren in Leeuwarden?

Bij huurbieding.nl is een breed aanbod te vinden met bedrijfspanden in verschillende oppervlaktes. Wil je meer informatie over ons aanbod bedrijfsruimtes? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.