Bedrijfspand Globe 22 Hulst
Bedrijfspand Globe 22 Hulst
Bedrijfspand Globe 22 Hulst

GaragePark Hulst
Ben je op zoek naar een zeer veilige en altijd toegankelijke opslagruimte om jouw voorraden of gereedschap in op te slaan? Heb je geen geschikte plek om te klussen of om een voertuig te stallen of andere spullen neer te zetten? Bekijk dan de mogelijkheden van de premium garageboxen op GaragePark Hulst! Op dit park zijn garageboxen van 29m2 beschikbaar.

Zeer goed bereikbaar
GaragePark Hulst is gelegen aan de Globe 22 op het nieuwe bedrijventerrein De Schapenweide. De locatie is ideaal gelegen tussen de havengebieden Antwerpen, Gent, Terneuzen en Zeebrugge. De bereikbaarheid van het bedrijventerrein is zeer goed door de vele invalswegen vanuit Nederland en België. De Schapenweide ligt 6 kilometer van de Belgische grens, 50 kilometer van Antwerpen en 20 kilometer van de Westerscheldetunnel in Terneuzen. Het stadscentrum van Hulst is zeer dichtbij.

Inbraak- en brandbeveiliging per box (aangesloten op meldkamer)
Alle vestigingen van GaragePark zijn voorzien van een hekwerk met stroomschokbeveiliging, 24/7 camerabewaking, inbraak- en brandbeveiliging per garagebox, aangesloten op een meldkamer en elektronische toegang d.m.v. een keytag. Daarnaast is het park in de avond goed verlicht en heeft ieder park een parkbeheerder die altijd een oogje in het zeil houdt.

Multifunctioneel in gebruik
De garageboxen zijn te gebruiken als opslagruimte, werkruimte of stalling. De garageboxen van GaragePark zijn naast zeer goed beveiligd en 24/7 toegankelijk ook voorzien van stroom en verlichting door zonnepanelen. Elk park heeft een algemene sanitaire voorziening en elke huurder heeft een eigen postbus. Elke dag verwelkomen wij o.a. klussers, schilders, timmermannen, meubelmakers, hoveniers, horeca-ondernemers, webshop eigenaren en andere ondernemende mensen op onze parken.

Huurprijs
€269,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
29 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Globe 22
Postcode
4561PK
Plaats
Hulst
Parkeergelegenheid
Parkeerterrein

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Hulst

Hogeweg 6
€90,- Per m2, per jaar
Vanaf: 145 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Terneuzen

Alvarezlaan 38A
€3.210,- Per maand
139 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren

Goes

Stationspark 27
€1.559,- Per maand
170 m²
Bekijk dit pand