Bedrijfspand Hoofdveste 2 Houten
Bedrijfspand Hoofdveste 2 Houten
Bedrijfspand Hoofdveste 2 Houten

Houten ligt centraal, groeit en bruist en heeft een prettig ondernemersklimaat. Geen wonder dat veel ondernemers in deze stad neerstrijken. En logisch dat Industry District een vestiging in Houten heeft geopend. Hier vind je flexibele werkruimte met alle kantoorfaciliteiten die je nodig hebt als creatieve ondernemer, in een dynamische en inspirerende omgeving.

Industry District geeft creatieve ondernemers de ruimte om te groeien. Hier vind je een flexibele werkruimte die past bij jouw bedrijf, een werkplaats om je droomprojecten te realiseren, een opslagruimte voor je producten. Bij Industry District kan het allemaal onder een dak, in een inspirerende en dynamische omgeving.

Je vindt Industry District Houten aan de rand van de stad, vlakbij de A27. Je zit zo op de snelweg en laden of lossen is geen probleem.

SPACE
Zoek je een flexibele kantoorruimte die mee kan groeien met je bedrijf? Industry District Space is een compleet ingericht kantoor tot wel 250 m2 en biedt alle faciliteiten die je nodig hebt.|

STUDIO
Of je nou kunstenaar bent, meubelmaker of fotograaf – bij ons vind je de ruimte voor jouw creatieve projecten. Richt zelf je werkplaats in en profiteer van alle kantoorfaciliteiten.

STOCK
Veel creatieve ondernemers hebben ruimte nodig voor de opslag van goederen, materialen of producten. Bij Industry District vind je flexibele werkruimte én opslagruimte onder een dak.

Huurprijs vanaf
€227,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte vanaf
10 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Inclusief
Adres
Hoofdveste 2
Postcode
3992 DG
Plaats
Houten
Oplevering
In overleg
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Space 1
20 m²
€582,- per maand
Studio 1
10 m²
€227,- per maand
Studio 2
25 m²
€601,- per maand
Studio 3
30 m²
€722,- per maand

Meer te huur in de buurt

Bedrijfspand huren
diverse units

Houten

Wilgenkade 21-25
€3.084,- Per maand
Vanaf: 432 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Houten

Elzenkade 1-3
€4.171,- Per maand
Vanaf: 385 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren

Nieuwegein

Morsebaan 2
€25.800,- Per maand
3523 m²
Bekijk dit pand