Bedrijfspand Steenspil 1F Halsteren
Bedrijfspand Steenspil 1F Halsteren
Bedrijfspand Steenspil 1F Halsteren

Op een top zichtlocatie, direct aan snelwegtracé A4 Rotterdam - Antwerpen, bieden wij u deze anno 2022 te realiseren exclusieve bedrijfsruimten aan. Door een toepassing van 1e klas materialen, in combinatie met de antraciet en witte strakke belijningen, is een tijdloos en chique ontwerp gecreëerd. Een ding is zeker: Uw onderneming wordt onderdeel van het collectief geheugen van duizenden passanten per dagdeel!

De objecten zijn zowel tezamen als afzonderlijk van elkaar te huur en bestaan onder meer uit een loods / werkplaats / magazijn voorzien van entresol en aanverwante kantoorruimte. Gezien de objecten momenteel nog niet zijn gerealiseerd bestaat de mogelijkheid om diverse eigen wensen toe te voegen aan het niveau van oplevering. Zo zijn, onder voorwaarden, het fine tunen van de inpandige indeling en afwerking tot op zekere hoogte bespreekbaar.

In basis wordt de loods opgeleverd met een vloeistof werende gevlinderde vloer waarbij de draagcapaciteit 2.500 kg per vierkante meter bedraagt. In de loods is geen verwarming voorzien, uiteraard is het complex wel volledig geïsoleerd conform de hedendaagse richtlijnen.

De kantoren worden z.g.a. turnkey opgeleverd waarbij de volledige wand-, vloer- en plafondafwerkingen worden aangebracht alsmede een balie, toiletgroep, meterkast, trappenhuis, tussenwanden, e.d.. Uiteraard zijn de kantoren verwarmd, hetgeen gasloos zal geschieden. Het vergroten van de kantoorruimte is zowel mogelijk op de begane grond alsmede op de 1e verdieping welke erg comfortabel per lift bereikbaar is.

Het buitenterrein wordt direct bruikbaar opgeleverd waarbij voorzien van bestrating rondom en in basis 30 parkeerplaatsen ten behoeve van eilandkavel F1 en 38 stuks ten behoeve van kavel F2. Reclame-uitingen zijn zowel op de daarvoor aangewezen plaatsen op de gevel mogelijk alsmede d.m.v. een grondgebonden reclamezuil bijvoorbeeld.

AFMETING & PRIJZEN
Conform de door verhuurder aangeleverde informatie zijn de objecten in basis per object als volgt samengesteld:

Verdieping Gebruik Afmeting BVO Huurprijs excl. BTW p/j
Begane grond Loods 1.135 m2 € 70,00 p/m2 *
Kantoor 200 m2 € 120,00 p/m2
1e Verdieping Opslag / kantoor 600 m2 € 45,00 p/m2 *
TOTAAL 1.935 m2

* de vermelde huurprijs per vierkante meter voor de loods en verdieping is van toepassing indien de ruimte als loods/opslag/e.d. wordt gehuurd. Indien de ruimte als turn-key kantoor wordt opgeleverd bedraagt de prijs per vierkante meter € 120,= exclusief BTW.

AFWERKSTAAT & INDELING
Begane grond:
Hal/entree voorzien van een baliemeubel, trap naar 1e verdieping alsmede een luxe personen liftinstallatie, wandafwerking stucwerk, PVC vloeren, verlaagd systeemplafond vv. led inbouwarmaturen;

Meterkastinstallatie voorzien van een uitgebreide groepenkast, o.a. vv. (40 ampère) krachtstroomaansluiting;

Kantine / kantoor, wandafwerking stucwerk, PVC vloeren, verlaagd systeemplafond vv. led inbouwarmaturen;

Betegelde toiletgroep voorzien van portaal met fonteintje en separaat heren- en dames wandcloset;

Loods/werkplaats/magazijn met een vrije hoogte van ca. 10 meter, voorzien van een stalen trap naar 1e verdieping en vloeistof werende gevlinderde betonvloer met een draagcapaciteit van 2.500 kg per vierkante meter, elektrisch bedienbare sectiedeur van 5,0 x 5,0 meter (h*b), geïsoleerde damwandprofielen en staalconstructie in het zicht;

Technische ruimte, gesitueerd onder het trappenhuis, met opstelplaats warmtepomp en MV-box.

1e Verdieping:
Entresolvloer (per lift en trap bereikbaar) met op verzoek mogelijkheid voor indeling tot turn-key kantoorruimten, voorzien van een betonvloer met cementdeklaag met een draagcapaciteit van 500 kg per vierkante meter.

Buitenterrein:
Het terrein wordt afgelegd met betonklinkers, voorzien van de nodige straatkolken, omheind door middels van zwart uitgevoerde draadhekwerken, toegankelijk middels een stalen elektrische schuifpoort (5 meter breed), mogelijkheden voor een centraal te plaatsen reclame-luifel. De huurprijs voor de parkeerplaatsen bedraagt 200 euro exclusief BTW per jaar per parkeerplaats.

TECHNIEK
Bouwaard
Traditioneel gebouwd, opgetrokken middels een stalen constructie, omkleed met geïsoleerde panelen, begane grondvloer en verdiepingsvloer uitgevoerd in beton, platdakconstructie gedekt met PVC dakbedekking.

Isolatie:
Het object wordt opgeleverd met een energielabel A en is voorzien van vloer-, muur- en dakisolatie alsmede van HR++ isolerende beglazing in hoogwaardige aluminium kozijnen.

Verwarming en warmwatervoorziening:
De kantoren en aanverwante ruimten (exclusief de loods) zijn voorzien van centrale verwarming. De luchtwarmtepomp is geplaatst in de technische ruimte. Warmwater wordt geleverd d.m.v. close-in boilers ter plaatse van de warmwater tappunten.

BESTEMMING
De eilandkavel valt onder bestemmingsplan 'Oude Molen' en heeft de bestemming 'Gemengd-2' waarbij bedrijven tot en met de categorie 3.1 zijn toegestaan. Dit betreffen hoofdzakelijk bedrijventerrein gerelateerde ondernemingen met aanverwant kantoor. In basis zijn detailhandel en zelfstandige kantoren niet toegestaan.

Huurprijs
€11.900,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
1935 m²
Bedrijfshal oppervlakte
1135 m²
Kantoorruimte oppervlakte
200 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Servicekosten
Exclusief
Adres
Steenspil 1F
Postcode
4661 TZ
Plaats
Halsteren
Oplevering
Casco

Meer te huur in de buurt

Self storage huren
diverse units

Bergen Op Zoom

Marconilaan-Noord 64
€1,- Per maand
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand
Self storage huren
diverse units

Bergen Op Zoom

Potlodenlaan 3
€8,- Per maand
Vanaf: 1 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren

Bergen Op Zoom

Fortuinstraat 1
€2.490,- Per maand
270 m²
Bekijk dit pand