Burgemeester Ritmeesterweg 1
Den Helder

1784 NR

Bedrijfspand Burgemeester Ritmeesterweg 1 Den Helder
Bedrijfspand Burgemeester Ritmeesterweg 1 Den Helder
Bedrijfspand Burgemeester Ritmeesterweg 1 Den Helder

Garageboxen van Boxcomplex in Den Helder te huur! Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Den Helder: Opslag- of werkruimte huren of kopen in Den Helder kan binnenkort met de nieuw te bouwen bedrijfs- / garageboxen van Boxcomplex.

Den Helder ligt in het puntje van Noord Holland en heeft ruim 55.000 inwoners. Boxcomplex Den Helder wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein De Dogger. Bedrijventerrein de Dogger is gelegen op een uitstekende locatie tussen Den Helder en Julianadorp, op steenworp afstand van de N250. Het complex bestaat uit ca. 140 kleinschalige bedrijfsunits in de vorm van garageboxen die volledig aansluiten bij de enorme vraag van de kleine ondernemer naar betaalbare opslag c.q. werkruimte.

Het complex is voorzien van alle benodigde voorzieningen zoals een toegangspoort, toilet, camerasysteem en brievenbussen. Omdat alle boxen een eigen adres met huisnummer hebben is het mogelijk de boxen te gebruiken als vestigingsadres van uw bedrijf. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 2.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Den Helder is gemaakt van hoogwaardige materialen. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van (natuurlijke) ventilatie, een overheaddeur, verlichting en stopcontacten zodat de box ook zonder problemen als bedrijfsruimte gebruikt kan worden. Daarnaast is het terrein erg veilig met een hekwerk en poort met toegangscontrole en 24/7 camerabewaking. Er is zelfs een sanitaire voorziening met waterpunten. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Hiermee kunt u hier uw bedrijf als postadres vestigen. De opslagruimtes van Boxcomplex in Den Helder zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken.

Afmetingen
Het terrein van Boxcomplex in Den Helder bestaat uit ca. 140 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. De boxen op de begane grond bestaan uit verschillende groottes, van 15 m² tot 42 m². De boxen op de eerste verdieping zijn 13,5 m² en bereikbaar met een goederenlift en trap, en zijn zeer gunstig geprijsd. De hoogte van de boxen is 2,5 m of 3 m; de breedte van de boxen is 3 meter.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De opzegtermijn en borg, beide 3 maanden. De kosten van de opslagruimte variëren met de inhoud (m3). Maandelijks wordt een laag bedrag aan servicekosten in rekening gebracht, voor o.a. schoonmaken toilet, buitenverlichting, cameratoezicht en elektra voor de gemeenschappelijke zaken. Daarnaast hanteren we een voorschot van € 10,- voor stroom. Dit wordt jaarlijks m.b.v. een tussenmeter afgerekend.

Koop
De boxen maken onderdeel uit van een actieve Vereniging van Eigenaren (VvE), waarin zaken als onderhoud, schoonmaak en verzekeringen al voor u zijn geregeld. Heeft u interesse om een box te kopen? Neem contact met ons op voor de actuele beschikbaarheid.

Belegging
U kunt een garagebox ook kopen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te (laten) verhuren. Wij kunnen hierbij alles van A tot Z voor u uit handen nemen. Te denken valt hierbij aan het volledige beheer, onderhoud, de verhuur etcetera. De hoogwaardige materialen zorgen voor duurzame, nagenoeg onderhoudsvrije boxen die daardoor interessant zijn als belegging. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige mogelijkheden van deze investering.

Huurprijs vanaf
€89,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 13 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Burgemeester Ritmeesterweg 1
Postcode
1784 NR
Plaats
Den Helder
Omgeving
De Dogger
Oplevering
Casco
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Boxcomplex type 1-4,5
13 m²
€89,- per maand
Boxcomplex type 1-5
15 m²
€119,- per maand
Boxcomplex type 2
18 m²
€145,- per maand
Boxcomplex type 2D
36 m²
€289,- per maand
Boxcomplex type 3
21 m²
€199,- per maand
Boxcomplex type 3D
42 m²
€395,- per maand

Meer te huur in de buurt

Winkelpand huren

Den Helder

Koningsdwarsstraat 72
Huurprijs op aanvraag
910 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Heerhugowaard

Flemingstraat 3
€1.750,- Per maand
Vanaf: 130 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
Diverse units

Heerhugowaard

Jan Duikerweg 12 B/C
€2.000,- Per maand
Vanaf: 187 m²
Bekijk dit pand