Bedrijfspand Fornheselaan 202 Den Dolder
Bedrijfspand Fornheselaan 202 Den Dolder
Bedrijfspand Fornheselaan 202 Den Dolder

Bedrijfs- of garageboxen van Boxcomplex in Den Dolder-Utrecht te huur!

Opslag- of werkruimte kopen of huren in Den Dolder krijgt een nieuwe dimensie met de bedrijfs- / garageboxen van Boxcomplex. Vanaf nu kunt u een garagebox reserveren om te kopen of te huren die aan alle moderne eisen voldoet. 

Den Dolder is een zeer centrale locatie nabij Utrecht, Zeist, Bilthoven, De Bilt, Soest en Soesterberg. Den Dolder behoort tot de gemeente Zeist met zo’n 63.000 inwoners en binnen een straal van 10 kilometer wonen meer dan 400.000 mensen. De regio kent een bovengemiddeld inkomensniveau, waarvan het merendeel in de leeftijd tussen de 25 en 65 jaar. De ideale omstandigheden voor een toplocatie van Boxcomplex!

Bedrijventerrein Fornhese, Den Dolder
Op een zeer centrale locatie in het groene hart van de Utrechtse Heuvelrug op bedrijventerrein Fornhese te Den Dolder worden de boxen gerealiseerd. De locatie is gelegen nabij de provinciale weg (N238) die aansluiting mogelijk maakt met de rijkswegen A28, A27 en A1. De bestemming ter plaatse is bedrijvigheid met milieucategorie t/m 4.1.

Hoogwaardige opslagruimte
Een garagebox van Boxcomplex Den Dolder is gemaakt van hoogwaardig materiaal waardoor de inhoud beschermd is tegen alle weersomstandigheden, brand en ongewild bezoek. Bovendien zijn de garageboxen voorzien van ventilatie en elektriciteit zodat u ze ook moeiteloos als bedrijfsruimte kunt huren. De opslagruimtes van Boxcomplex in Den Dolder zijn gunstig gelegen en eenvoudig te bereiken. De hoogwaardigheid van het materiaal zorgt voor duurzame boxen die daardoor interessant zijn als belegging en kunnen worden verhuurd.

Verschillende opties
Het terrein van Boxcomplex in Den Dolder bestaat uit ca. 100 garageboxen die overzichtelijk zijn opgesteld. Elke garagebox beschikt over een eigen postbus die naast het toegangshek te vinden is. Momenteel is er keuze uit zeven typen opslagruimte van 9 m2 tot 42 m2. De hoogte bedraagt 2,50 meter of 3 meter. De meeste boxen zijn 3 meter breed, een enkeling is 3,5 meter breed.

Huur
De minimale huurtermijn is bij ons een jaar. De kosten van de opslagruimte variëren per inhoud. Afhankelijk van het type garagebox worden maandelijks servicekosten in rekening gebracht voor o.a. schoonmaakkosten toilet, onderhoud en elektra.

Belegging
U kunt een garagebox ook beschouwen als een belegging. U koopt de garagebox niet voor eigen gebruik maar als investering, bijvoorbeeld door hem te laten verhuren. Op deze manier wordt de investering wel heel aantrekkelijk. Neem nu contact op en wij informeren u in een persoonlijk gesprek over de gunstige tarieven van deze investering.

Huurtermijn Vanaf 1 jaar. De bovenstaande maten zijn buitenmaten.

Huurprijs vanaf
€129,- p/mnd excl. btw
Oppervlakte
Vanaf: 9 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Self storage
Servicekosten
Exclusief
Adres
Fornheselaan 202
Postcode
3734 GE
Plaats
Den Dolder
Oplevering
Casco
Beschikbare unit
Afmeting
Huurprijs vanaf (Prijzen exclusief btw)
Type 1
9 m²
€129,- per maand
Type 2
18 m²
€195,- per maand
Type 2D
36 m²
€399,- per maand
Type 3
21 m²
€239,- per maand
Type 3D
42 m²
€479,- per maand
Type 2B
16 m²
€229,- per maand
Type 3B
19 m²
€269,- per maand

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren
Diverse units

Den Dolder

Fornheselaan 120
€278,- Per maand
Vanaf: 43 m²
Bekijk dit pand
Praktijkruimte
Diverse units

Bilthoven

Professor Bronkhorstlaan 84-90
€4.500,- Per maand
Vanaf: 300 m²
Bekijk dit pand
Praktijkruimte

Bilthoven

Professor Bronkhorstlaan 110
€1.350,- Per maand
60 m²
Bekijk dit pand