Bedrijfspand huren in Den Bosch? | Bekijk Huurbieding.nl

Sorteer op:
Bedrijfspand huren
Diverse units

Den Bosch

Helftheuvelweg 11
€380,- Per maand
Vanaf: 34 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Den Bosch

Empel-Maasakkers 11
€179,- Per maand
Vanaf: 18 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Den Bosch

De Vutter 9
€1.250,- Per maand
Vanaf: 100 m²
Bekijk dit pand
Bedrijfspand huren
Diverse units

Den Bosch

Zandzuigerstraat 12
€125,- Per maand
Vanaf: 9 m²
Bekijk dit pand

Bedrijfspand huren in de omgeving van Den Bosch

Bedrijfspand, kantoorruimte, werkplek, winkelpand, praktijkruimte of self storage huren in Den Bosch? Huurbieding.nl is onbetwist de grootste online aanbieder van kantoorruimte, bedrijfsruimte en winkelpand in Nederland. Actief in meer dan 230 steden verhuren wij geschikte bedrijfs-, kantoor- en winkelruimtes, waaronder op absolute A-locaties als Amsterdam, Den Haag, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht. Natuurlijk hebben we ook een ruimte voor jou beschikbaar in een locatie naar keuze. Gebruik de zoekfunctie om jouw pand te vinden. Geen zin om zelf te zoeken naar je nieuwe pand of kan je het juist pand niet vinden op de website? Vul dan hier je zoekopdracht in.

Bedrijfspand Den Bosch

‘s-Hertogenbosch, in de volksmond ook wel Den Bosch genoemd, is de hoofdstad van Noord-Brabant. In deze stad proef je niet alleen de brabantse gezelligheid, de bedrijvigheid in de stad is uitstekend. Er worden door bedrijven en de gemeente veel geïnvesteerd om het voor ondernemers zo makkelijk mogelijk te maken om te ondernemen. Kortom: Een perfecte stad om een bedrijfsruimte te huren.

Kies voor een bedrijfspand in Den Bosch omdat:

  • De stad een perfecte ligging heeft tussen de Randstad en Brabantse gezelligheid
  • Er sprake is van een bruisende binnenstad
  • De infrastructuur super modern is
  • Er een prettige sfeer heerst 

Een stad met karakter

Den bosch is een historische stad met karakter. Vooral tijdens carnaval wordt de stad omgetoverd tot een gezellige en sfeervolle stad. Den Bosch staat daarnaast bekend om hun vele culturele bezienswaardigheden, zoals de Sint-Jacobskerk, de Uilenburg en het Noordbrabants museum.

markt_in_den_bosch

Ondernemen in het hart van Brabant

De gemeente van Den Bosch investeert veel in het stimuleren van het ondernemerschap. Zo is het mogelijk om in contact te komen met verschillende experts op het gebied van ondernemen, die je graag advies geven over het ondernemerschap. Ook bestaan er uitgebreide netwerken met ondernemers die met elkaar samenwerken om bijvoorbeeld kennis te delen. Neem ook eens een kijkje bij onze kantoorruimte en winkelpanden in de bruisende stad. 

Bereikbaarheid in Den Bosch

Omdat Den bosch de hoofdstad van Noord-Brabant is, moet de stad goed bereikbaar zijn. De stad ligt dichtbij de randstad en is daarom goed verbonden met de grote Brabantse steden. Elke dag komen er heel wat mensen naar Den Bosch om te werken, ondernemen en te studeren. Den Bosch is met de auto goed te bereiken via de A59 en de A65. Ook het openbaar vervoer is goed geregeld. Vanaf Den Bosch ben je in iets langer dan één uur in de havenstad Rotterdam.

Bedrijfspand huren in Den Bosch?

Wil jij een bedrijfsruimte huren in Den Bosch of wil je graag eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder met het vinden van de perfecte bedrijfsruimte voor jouw onderneming. Weten hoe het werkt? Het is enorm simpel. Bekijk het hier!