Bedrijfspand Schuttersstraat 25 C Beek
Bedrijfspand Schuttersstraat 25 C Beek
Bedrijfspand Schuttersstraat 25 C Beek

Ca. 107 m² multifunctionele bedrijfsruimte op begane grond met ca. 107 m² kantoorruimte op eerste verdieping met eigen kitchenette, sanitaire voorzieningen. Gelegen op een representatief bedrijvenpark, dichtbij diverse uitvalswegen.

Bestemming
Centrale ligging met goede aansluiting (3 autominuten) naar de A2 Maastricht / Eindhoven en de A76/E314 naar Heerlen / Antwerpen. Aan dit centrale plein zijn diverse bedrijven gevestigd. Het algemene terrein is voorzien van camerabewaking. Voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde op groot beklinkerd parkeerterrein. 

Kantoorruimte
De kantoorruimte bevindt zich op de eerste verdieping en bestaat uit twee kantoorruimtes en één kantoor- /vergaderruimte.

Bedrijfshal
De bedrijfshal bestaat uit een loods op de begane grond met een houten verdiepingsvloer. De verdiepingsvloer heeft een vrije hoogte van 3,00 meter en heeft een vloerbelasting van 250 kg/m². De bedrijfshal is bereikbaar middels een elektrisch te bedienen overheadpoort (4,00 meter breed en 4,00 meter hoog) of via de kantoorruimte.

Parkeren
Ruim voldoende parkeergelegenheid op buitenterrein.

Betalingswijze
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

Huurindexering
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

Omzetbelasting
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

Huurovereenkomst
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Bedrijfsdoeleinden
Er geldt een 'gemengde bedrijfsdoeleinden/ kantoorbestemming' met de functieaanduiding bedrijven van categorie 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 voor deze locatie. Dit betekent dat alle bedrijven van categorie 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 zijn toegestaan. Voor alle uitgebreide bestemmingsmogelijkheden, verwijzen wij u door naar en

Algemeen
De projectinformatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld, dat deze projectinformatie niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Huurprijs
€1.529,- p/mnd excl. btw
Beschikbaar
214 m²
Bedrijfshal oppervlakte
107 m²
Kantoorruimte oppervlakte
107 m²
Huurtermijn
Bespreekbaar
Hoofdbestemming
Bedrijfspand
Nevenbestemming
Kantoorruimte
Servicekosten
Exclusief
Adres
Schuttersstraat 25 C
Postcode
6191 RZ
Plaats
Beek
Oplevering
Casco
Parkeergelegenheid
Voldoende parkeergelegenheid

Meer te huur in de buurt

Kantoorruimte huren

Beek

Middelweg 25
€415,- Per maand
37 m²
Bekijk dit pand
Winkelpand huren
diverse units

Stein

Raadhuisplein 16-37
€1,- Per maand
Vanaf: 57 m²
Bekijk dit pand
Kantoorruimte huren
diverse units

Maastricht

Horsterweg 24
€85,- Per m2, per jaar
Vanaf: 25 m²
Bekijk dit pand